Sari la conținut

Experimentul Duster

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

Sunt membru nou al acestei comunități.

După îndelungi căutări, am hotărât să încerc o experiență nouă, o mașină care să satisfacă toate nevoile : trafic urban, overlanding, concedii... cam tot ce vrei de la viață cu o singur auto. 

Se pare că, pentru un buget normal, Duster îndeplinește cu succes acest rol.

Am achiziționat în vara lui 2021 un exemplar fabricat 2013, din Olanda, 1.5 dci 110 cp., alb.

Am îndrăznit să mă joc puțin la aspect și performanță. Am plecat cu el în Turcia și l-am băgat într-un atelier de tuning in Istanbul, unde am modificat câte ceva : jante etc 10, ornamente plastic, scări laterale, proiectoare pe plafon, grilaje metalice la.geamurile din lateral spate, cârlige siguranță la capotă, deflector pietre capotă. 

Am revenit acasă și am schimbat vopseaua exterior (bej deșert mat), am confecționat suport exterior pentru roata de rezervă, am montat proiectoare de camuflaj militare.

După aceste mici artificii de imagine, m-am îndrăgostit real de Duster. Recent am schimbat arcurile cu H&R +30 MM montate pe amortizoare de origine. Cu centrul de greutate coborât (datorită jantelor et10), se comportă excelent. Este echipat cu anvelope Grabber General Tire 215 65 16 AT3. 

Cam asta e povestea unui proaspăt admirator al modelului care face obiectul forumului.

Screenshot_20230921-185054-881.png

IMG_20230921_190924460_HDR~2.jpg

Screenshot_20230921-192014-889.png

IMG_20230921_183720948_HDR.jpg

Editat de pedov
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor. Sunt membru nou al acestei comunități. După îndelungi căutări, am hotărât să încerc o experiență nouă, o mașină care să satisfacă toate nevoile : trafic urban, overlanding,

Haioasă ideea de dotare a masinii cu măstile alea pe proiectoarele de pe stâlpii A. În altă ordine de idei, încercați să nu-i faceți varză topicul omului, există suficiente topicuri pe care se po

@ioan12 tu ce masina (marca, model, an de fabricatie, cost de achizitie, etc.) ai ???  

Posted Images

Salut, 

Pot spune ca am avut timp de 10 zile un duster 2023 1.3 150cp automat. 

Ce nu mi-a placut,

Foarte zgomos la mers pe autostrada, sacunenle nu ofera un confort bun la drum lung, foarte multe vibrati la interior in usi,plafon,portbagaj. Si inca un lucru care nu mi-a placut este spatiul la picioare in timpul condusului mi-se pare foarte ingust si nu gasesti un loc unde sa iti relaxezi picioarele. Si pretul care este foarte mare din punctul meu de vedere adica 25000 de euro

Ce mi-a plăcut,

Este cutia automata

Link spre post

Dacă nici asta nou nu e bun la capitolul scaune înseamnă că nu ați condus D2 ? generatie 2014 2018..Eu ma simțeam ca în autobuz cand stateam la volan.Nici suport lateral nu avea.la sezut cel putin.Nici înălțimea nu ma ajuta. 1.93..PS.. o vibrație.. 2 vibrații.Eu zic ca e un mare salt ac.generatie fata de fostele.Dar na..fiecare percepe altfel.

Link spre post

pretul de 25k EUR nu este mare. Valoarea banilor din 2023 nu este aceeasi cu cea din 2018-2020. 

25000 EUR din 2020 sunt diferiti de 25000 EUR din 2023. Si acest proces va continua, mai precis inflatia.

Peste 3 ani unii vor regreta ca nu au achizitionat Duster la 25.000 de EUR . Pretul atunci va fi probabil 30.000 de eur.

Este un fenomen general care va continua si nu se va mai reveni inapoi la preturi decente.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...