Sari la conținut

Probleme la directie duster 4x4 benzina

Postări Recomandate

@soare, nu am duster (pana luna viitoar :P ) dar am un bmw din 94 la care am avut toate problemele de directie posibile si pana la urma l-am facut de are precizie chirurgicala. Din ce zici tu acolo mie imi suna ca ai ceva bucse cu probleme. In orice caz primul lucru care trebuie sa-l faci la probleme de directie e sa verifici rotile (ca e cel mai ieftin si mai usor) si anume presiunea apoi echilibratul. Dupa asta du-te la un service si pune-i sa-ti verifice "suspensia" ca ti se pare ca te scutura mai tare si la viteza mare face figuri. Nu le zi doar de directie ca babunii din service-urile de la noi nu stiu ce sa faca in cazuri din astea.

Acuma nu bag mana in foc ca ce ti-am zis eu e problema dar sunt sigur ca e o posibilitate. Si nu te lasa descurajat de dumele cu 'masina ieftina'. Aia ti-a zis asa ca sa scape de tine ca nu stie cum sa-ti repare masina. Mie nu-mi ziceau de masina ieftina ca deh.. bmw.. da imi ziceau ca e veche si nu se mai fac masinile asa acuma, sa o dau la fier vechi. Dume... le place doar sa faca rezvii sa ia suta de lei pentru 4 suruburi stranse si daca vii cu o problema mecanica adevarata sigur ai facut tu vre-o prostie si ei nu au cum sa te ajute daca tu esti prost. Babuini. De fapt asta e si unul din motive pentru care schimb bmw-ul cu un duster: m-am saturat de mecanici, am ajuns sa fiu eu mai compentent ca si ei si am fost aproape pe punctul sa-mi fac un garaj sa-mi repar singur masina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@soare, nu am duster (pana luna viitoar ) dar am un bmw din 94 la care am avut toate problemele de directie posibile si pana la urma l-am facut de are precizie chirurgicala. Din ce zici tu acolo mie

@soare Verifica bieletele antiruliu. Eu aveam aceleasi simptome si am schimbat bieletele.

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...