Sari la conținut

Postări Recomandate

e o actiune organizata si finantata de catre o parte din dealerii Dacia.

initial taxa de participare a fost (pe invitatiile scrise trimise unor posesori de Duster 1,5 dci 4x4) de 120 euro/pers/auto si ulterior, pe site, au anuntat ca e gratis, probabil ca sa reuseasca sa atraga cat mai multi participanti.

din pacate se suprapune cu iesirea noastra. poate unii dintre noi care au dci 4x4 ar fi mers.

pentru organizatori e o actiune de fidelizare a clientilor actuali si de promovare (prin intermediul acestora) in piata a capabilitatilor marcii vazuta la treaba in teren.

noi le vom vedea la treaba pe ale noastre, in natura!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg de ce nu pot participa si cei cu motoare pe benzina 4x4. In fond masinile cu cele 2 motorizari se apropie foarte mult la capabilitatile in offroad.

se apropie dar e o diferenta.... am simtit-o pe "tabla mea" (ca sa zic asa) pe munte cu danielcojocar unde eu nu am mai putut urca si el a reusit. cu anvelope similare si nu cu MT-uri...

in plus eu am schimbat deja pe la 24 de mii km un kit de ambreiaj iar al lui e bine merci!

Link spre post

Salut,

Am gasit acest concurs foarte interesant, mai ales pentru cei care vor sa afle mai multe despre ce paote face Dusterul lor de la profesionisti. intre 15-16 Septembrie are loc Duster Camp undeva la Munte iar unul dintre locuri este dat pe pagina de Facebook al Dacia Romania.

Este foarte usor de participat, il gasiti aici:

Va recomand sa va inscrieti mai ales ca nu trebuie lasat decat un comment :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...