Sari la conținut

Duster 1,5 dci 80kw

Postări Recomandate

Panoul interior de usa NU este izolat cu folie de plastic.Apa intra pe la chederul geamului,se prelinge in interiorul usii si de aici pe panou-prag-podea spate.Trebuie desfacut panoul de usa(are butoni de plastic si mastic).Cumpara de la magazin de piese Dacia,set butoni de prindere panou(pt.o usa) si mastic special pentru folie panou(cutie set de 4 buc.pt.toate usile).Folie de plastic mai groasa,ca foaia de hartie gasesti la Dedeman(l=150 cm,L=150 cm).Dai jos masticul vechi,pui snurul de mastic nou pe conturul usii,lipesti folia care ai modelat-o si taiata dupa forma panoului,dupa care montezi panoul de usa in butonii noi.Eu am curatat interiorul de la usa si am dat o pensula de vaselina in strat subtire.Sfatul meu este sa faci toate usile pentru ca nici una nu are folie de protectie apa si praf.Dacia nu pune decat la masinile vandute in alte tari.Toate autoturismele fabricate in afara au folie pe usi.

Spor la treaba

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa-ti spun ,punga cu butoni unlset pentru o usa iar cutia cu mastic contine 4 buc.snur mastic pentru 4 usi si atentie ambele au cod Renault,dar din pacate nu le mai am.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...