Sari la conținut

2022 PRESTIGE PLUS TCe 150 4WD 4x4

Postări Recomandate

Multumesc. Parca nu-mi vine sa cred ca merge numai slim  Am intrebat la Meridian si mi-au spus ca 99% ar merge dar ca nu au unde sa intrebe ptr. 100%. Voi scoate polistirenul care e acum pe locul rotii sa-l masor, poate ma prind ...

Poze inca n-am, dar ma ocup pe viitor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stai asa, pai nu era vorba ca este absolut OBLIGATORIU la Orice model 4x4, indiferent de motorizare, sa vina cu roata de rezerva? Cu atat mai mult ca e varianta Prestige Plus, adica cea-cu-de-toate. A mea de din 2019 Prestige SL Orange 1,5l 4WD cu AdBlue si nu se punea problema sa fie o optiune roata de rezerva sub portbagaj. E de pe 16', intr-adevar, dar as fi facut scandal si circ la reprezentanta daca venea masina fara. 

Link spre post

Corect, dar iaca nu a fost asa ...

Am primit doar kit pana cu spuma si compresor ...

Scandal am facut, dar elegant, in formularul de evaluare de dupa vanzare, ptr. ca nu am primit nici tava de portbagaj si nici setul de covoare de cauciuc care am trait cu impresia ca intrau in oferta, ci doar unele premium,  de velur. Mi s-a spus ca originale nu se mai fac si nu se mai gasesc, ceea ce cumva mi s-a confirmat ulterior cand m-am chinuit putin sa gasesc pe la Pitesti doar setul original de 4 covorase de cauciuc tip tavita (nu cel de 5).

Ce m-a mai calmat totusi e ca masina a venit incaltata cu anelope GY 4Seasons M+S, cum era precizat in oferta. Daca nici pe alea nu le-ar fi avut, lasam masina acolo si rupeam leasingul ...

Revenind la roata, am scos polistirenul de pe locul ei si am masurat locul, incape una normala de 17, pe care o asteapta o bucata generoasa de flanela (ca pasla nu este), pe care constructorul ne-a pus-o cu generozitate la dispozitie

Link spre post

dap. incape. cel putin la a mea (4x4, 2020) e acolo

ca idee, vremurile s-au schimbat. masinile mai noi sunt mai "chele" ( nimic grav dar e pe iefteneala totul).

daca nu ti place masina ta  nu e bai, te scapam de ea la un pret corect de SH :)

doar sa zici.

hai, km faini si numai de bine sa povestesti pe aici

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...