Sari la conținut

kit inaltare cu distantieri caroserie

Postări Recomandate

Buna seara,

Pentru al meu Duster (4x4 1.5dCi an 2014) am achizitionat de pe OLX, un kit de inaltare (caroserie) si coborare motor (pentru aliniere planetare);

Partea de coborare motor pare in regula.

Partea de distantieri caroserie spate pare in regula.

Am probleme insa la partea de inaltare fata respectiv:

1. din pozele trimise de vanzator imi pot da seama ca se da suspensia jos si se pune burduful/flansa de plastic peste piesele originale.

2. se monteaza inapoi ansamblul de suspensie si se prinde de sus cu saiba metalica (ce era in pachet) + piulita anti-desfacere (la fel in pachet)

Problema este ca atunci cand montez ansamblul fata precum am mentionat mai sus, bieleta anti-ruliu atince suportul/cadrul motor de jos.

Este cineva care a mai montat acest kit pe forum? Ma puteti ajuta cu niste sfaturi/ coordona unde gresesc? 

Va multumesc.

image (3).png

image (2).png

image (4).png

image (5).png

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt niste gunoaie care n-au nici o treaba cu inaltarea unui Duster. De ce crezi ca e "OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!" ? 

Data viitoare, alege solutia care inseamna niste amortizoare noi sau combinatia deja testata de altii,  alt arc si amortizor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 9 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...