Sari la conținut

Etapa OFF ROAD Curtea de Arges 29.07.2012

Postări Recomandate

Dragi colegi.

In periaoada 26-29 Iulie AC, se desfasoara in zona Curtea de Arges etapa III din Campionatul National de OFF ROAD, organizat de KAMIKAZE Team, denumit KAT 2012 (KAMIKAZE ADVENTURE TROPHY 2012).

Adresez pe aceasta cale o invitatie tuturor celor care doresc sa mi se alature in a petrece un week-end in aer liber dar si in a-i sustine pe colegii si prietenii nostrii de la RTR in concurs.

Suntem cativa posesori/utilizatori de Duster care deja ne-am programat o iesire in zona respectiva pentru acel week-end.

Cazarea se va face la... cort/masina/sub cerul liber... Mancarea e.... fiecare ce isi aduce... Bautura... la fel... Deci sunt indeplinite toate conditiile de... a ne simti bine.

Va asteptam cu drag sa ingrosati randurile plimbaretilor...

post-300-0-29255800-1342177357_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg ca pana la urma etapa de off road se intampla doar duminica 29 iulie. Eu pot veni in zona doar sambata, vin si plec in aceeasi zi. Are sens sa mai fac deplasarea? Se intampla ceva sambata, antrenamente, recunoasteri? Astept vesti despre locatia exacta sau puncte de intalnire.

Link spre post

Stimati prieteni,

Merge cineva pana la urma la acest eveniment? Asa cum am spus eu as veni sambata, dar numai daca am cu cine sa ma intalnesc, caz in care as avea nevoie de niste repere sau mai exact unde va gasesc.

Multumesc,

Doru

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...