Sari la conținut

Westernmost point Duster Spedition

Expeditie in cel mai vestic punct al Europei cu Dusterul  

4 membri au votat

1. 1. Vrei sa te alaturi acestei expeditii?

• Da
      2
    • Nu
      0
    • Sunt nehotarat
      2

Postări Recomandate

Stiu ca exista un topic aproape similar aici http://forumduster.r...a-cu-dusterele/ insa acest topic are un obiectiv precis si anume atingerea celui mai vestic punct din Europa cu Dusterele.

As fi vrut cel mai nordic punct, insa acesta a fost deja atins de fanii Duster din Polonia (vezi aici http://forumduster.r...rdkapp-polonia/), in consecinta m-am gandit la acest traseu.

In functie de interes ma voi gandi in detaliu la punctele intermediare de pe traseu. Cazarea va fi exclusiv in campinguri ca sa avem costuri reduse.

Total kilometrii pt traseul tur : 3771KM, ce pot fi parcursi in 37 de ore conform google maps, insa as imparti acest traseu la maximum 800 de km pe zi, asadar, traseul va fi parcurs in 4-5 zile pt tur si 4-5 retur, in total 10 zile pe drumuri.

Perioada in care se va desfasura expeditia m-am gandit sa fie in una din lunile septembrie - octombrie.

Astept pareri.

duster_west_point.JPG

duster_west_point2.JPG

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si din pacate se cam duse zilele de concediu...

Poate ne gandim sa o facem mai din timp, adica sa stabilim eventual pentru la anul o astfel de expeditie, sa avem din timp informatii, costuri, zile etc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...