Sari la conținut

sfat achizitie Duster

Postări Recomandate

Frate . iti alegi ce vrei. Eu unul mi-am luat unul in special pentru off road. pachetul look nu a fost o obtiune pentru mine. din punctul meu de vedere pachetul look merge bine pe aproape toate culorile in afara de gri metalizat si alb. in ceea ce priveste pielea, mie unu nu imi place in mod special. nu ma face sa ma simt in largul meu. eu unul o sa iti garantez k dupa achizitie o sa te indragostesti de performantele masinii mai mult decat de look-ul ei. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

M-a sunat astazi dealerul ca nu mai au varianta Prestige decat pe culoare gri basalte ceea ce am observat si eu ca nu merge cu argintiul de la pachetul look. Vreau masina neagra, dar nu au decat Laureate cu pachet look care costa la fel ca Prestige, adica sa iau masina cu tapiterie textila la pret de una dar cu o culoare care nu imi place dar cu piele...

Link spre post

Pot sa incerc si eu sa imi dau cu parerea... culoarea masinii este o problema destul de importanta tinand cont ca o culoare neagra este in mare dezavantaj mare fata de Gris Basalte la urmatoarele capitole: murdaria din Romania care te face robul spalarii zilnice (pentru a avea o masina cat de cat curata) si mai pun si capitolul vara, capitol in care coacerea este garantata (sincer spun din experienta ca daca sunt in masina 3-4 persoane, aerul conditionat nu face fata).

Link spre post

Masina anterioara a fost negru metalizat, o pacoste nu alta, in 200-300m de la spalatorie aparea un strat subtire de praf, sub oglinzi urme de apa de la apa ramasa in ele, daca ploua ramaneau urme de praf dupa uscare, lacul se matuia de la pasari, orice firicel din orice se vedea pe ea, repet o PACOSTE. Era super frumoasa dar prea greu de intretinut. Ca sa nu uit, daca o lasai la soare nu putei sa mai intrii in ea cam 10 min. Nu puteai sa pui mana pe volan ca frigea "cam tare", etc. Acum, noua, e gri platina si sunt super incantat. O spal cand imi aduc aminte, sau cand nu se mai vede afara :hyper:.

Ps: am pus 3 poze in "Dusterul meu in imagini", erau dupa mers la greu pe forestiere uscate, pline de praf, plus ceva noroaie mai usurele.

Link spre post

Masina a fost comandata astazi: Prestige, dci, 110CP, 4X4, si ceea ce este important pt mine: NEAGRA! dar, fiind singura gasita de dealer pe stoc la uzina, nu are ESP... :hyper: , am luat si aparatori noroi, presuri "tavita" pt picioare si portbagaj, ornament toba si portbagaj.

Pretul "la oferta" al masinii 16950E, iar accesorile au costat 550 lei. Cadou este o alarma Cobra. Mi s-a spus ca intr-o saptamana o sa am Dusterul acasa.

Link spre post

Masina a fost comandata astazi: Prestige, dci, 110CP, 4X4, si ceea ce este important pt mine: NEAGRA! dar, fiind singura gasita de dealer pe stoc la uzina, nu are ESP... :hyper: , am luat si aparatori noroi, presuri "tavita" pt picioare si portbagaj, ornament toba si portbagaj.

Pretul "la oferta" al masinii 16950E, iar accesorile au costat 550 lei. Cadou este o alarma Cobra. Mi s-a spus ca intr-o saptamana o sa am Dusterul acasa.

Felicitari! S-o stapanesti sanatos si sa te plimbi cu ea multi si frumosi km!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...