Sari la conținut

Postări Recomandate

salutare !

am facut o prostie: din neatentie am lovit / am intrat mai bine zis, cand intorceam masina, intr-un triunghi din acela de metal care blocheaza locurile de parcare platite..... Nu avem viteza, eram in treapta 1.....in masina nu s-a resimtit a fi fost un impact serios, insa cand am coborat si m-au uitat scutul acela din platic gri are o urma pe el destul de semnificativa....nu spart insa se vede ca a fost lovit.....

Ingrijorarea mea, este daca cumva in impact s-a ajuns pana la radioatoare sau ceva..... Am incercat sa vad daca e ceva miscat pe acolo insa fara succes...am dat chiar acel scut jos insa nu se vede nimic pentru ca este aplicat peste bara.....

Aveti idee cum sunt asezate radiatoarele ? A mai lovit cineva scutul ? Ce parere aveti, sa-mi fac griji ? Sa merg la un service ?

multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Nu e cazu sa te ingrijorezi. Eu am dat cu ea de am zgariat si bara si scutul ala argintiu si nu s-a intamplat nimic . Daca totusi ai nenorocul si spart ceva ai doua radiatoare primul este intercoolerul care daca s-a fisurat in accelerare vei auzi un suflu mai puternic care creste odata cu turatzia si vei simtzi automat ca motorul nu mai trage cu aceeasi putere , iar al doilea radiator este cel mare de racire a lichidului care daca s-a fisurat iti va curge antigel.

Dar iti spun sigur ca nu s-a intamplat nimic grav mai mult de zgarietura respectiva, eu am dat mult mai tare cu fata si nu s-a intamplat nimic am vazut ca este suficient de puternica partea din fata sa reziste la impacte puternice.

Salutare,

George Chinezu

GXRu

Link spre post

Nu e cazu sa te ingrijorezi. Eu am dat cu ea de am zgariat si bara si scutul ala argintiu si nu s-a intamplat nimic . Daca totusi ai nenorocul si spart ceva ai doua radiatoare primul este intercoolerul care daca s-a fisurat in accelerare vei auzi un suflu mai puternic care creste odata cu turatzia si vei simtzi automat ca motorul nu mai trage cu aceeasi putere , iar al doilea radiator este cel mare de racire a lichidului care daca s-a fisurat iti va curge antigel.

Dar iti spun sigur ca nu s-a intamplat nimic grav mai mult de zgarietura respectiva, eu am dat mult mai tare cu fata si nu s-a intamplat nimic am vazut ca este suficient de puternica partea din fata sa reziste la impacte puternice.

Salutare,

George Chinezu

GXRu

Multumesc pentru raspuns.

Si eu sper sa nu fie nimic grav...insa am vazut ca semnul lasat pe scut e destul de pronuntat si mai mult decat atat, dupa ce am dat scutul jos si am vazut ca si pe plasticul negru de dedesubt se vede o adancitura m-am speriat.... Asa la prima vedere nu pare nimic miscat pe acolo, dar daca nu pot vedea direct acolo imi tot fac ganduri.....

Cat despre intercooler nu cred ca imi pot da seama daca e ceva in neregula cu el pentru ca masina e inca in rodaj si nu sunt inca obisnuit cu masina.....

Link spre post
  • 1 month later...
  • 6 months later...

Eu am cazut cu Dusterul intr-un sant betonat destul de adânc (linga un cap de pod) si mi se pare ca masina este destul de solida (am avut totusi si mare noroc), am scapat doar cu scutul motor indoit si posibil bieleta preluare cuplu deformata. Spun posibil pentru ca cei de la service nu se pot pronunta pana demonteaza suportul fixare bielata antibasculare pe saşiu, care e prins cu un surub din ala mare care prinde bieleta preluare cuplu (care e si el indoit), dar neavandu-l pe stoc (surubul, nu bieleta), nu s-au incumetat inca sa-l desfaca. In rest fara alte stricaciuni pe la directie sau radiator, cu noroc masina oprindu-se cu fata fix inaintea impactului cu zidul de pamant, nici macar o zgarietura pe partea dreapta, masina inclinandu-se la maxim pe dreapta dar nu s-a rasturnat datorita garzii inalte la sol. Am scos-o din sant pe rotile ei, tractand-o din spate cu un cablu, cu ajutorul unei masini de gunoi, cu fata fiind imposibil datorita configuratiei terenului si ajutat de niste cetateni care mi-au sarit repede in ajutor.

In concluzie, scutul si masina au facut fata cu brio unui impact destul de serios pe sub masina, dupa cum mi-au zis si mecanicii de la service si dupa zgomotele destul de mari auzite de mine in momentul impactului, de am crezut ca tot am facut-o praf pe dedesubt...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...