Sari la conținut

Parbriz crapat Dacia Duster

Postări Recomandate

• 10 months later...

Ave Dusteristi,

La fix 2 saptamani de la achizitie i-am facut botezul cu o pietricica aruncata de la auto din fata mea,deocamdata nu neranjeaza si sper sa ramana asa.

Era o solutie cu o gaura data in parbriz pentru stopare intindere si costa aprox 80 ron.

Cand se va schimba pe casco, voi fi atent ce voi monta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atentie asiguratorul si/sau firma cu parbrize, s-ar putea sa-ti ceara act constatator de la Politie. Aici trebuie sa dai declaratie unde cind si cum. Sa declari o strada din resedinta constatatorului, altfel te pune sa umblii politia localitatii ( sau raza localitatii ) unde ai declarat ca s-a intimplat afacerea cu pietricica. Oricum, condoleante!

Link spre post

Era o solutie cu o gaura data in parbriz pentru stopare intindere si costa aprox 80 ron.

La Ager mi-am schimbat eu parbrizul si tot la ei am reparat un parbriz pentru un Mercedes GLK prin 2009. Reparatia a iesit foarte bine, nici nu se mai observa dupa aia. Suna la ei, fa-le o vizita si vezi ce zic. N-o lasa nereparata pentru ca cel mai probabil se va extinde crapatura.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...