Sari la conținut

Probleme cauciucuri continental M+s

Postări Recomandate

Salutare! nu am mai intrat de mult pe forum , dar iata ca vin cu o mica problema descoperita de curand. Toate cauciucurile prezinta crapaturi pe canalele de rulare. Am facut o sesizare la "vocea clientului" dupa care m-au trimis la dealer; dealer-ul a focut niste poze, defapt doar una pe canal restul le-a facut la seriile de pe cauciucul din spate dreapta, dar raspunsul neoficial al dealer-ului a fost: "Dar ce ai vrea sa-ti schimbe "astia" cauciucurile dupa 28000 km, cauciucurile trebuie schimbate la 30000 km sau dupa un an". Precizez ca am 28000 km in bord dupa fix un an.

Astept parerile voastre, sau daca s-a mai discutat despre asta dati-mi link-uri.

Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 36
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pai Dorel, este clar ca la ce conditii de exploatere aveti voi, Continentalurile astea stock nu va sunt bune si va trebuie altceva, daca nu chiar d-astea cum au colegii care merg la offroad. Dar asta

Probabil.asa se explica de ce am avut continental pe masina si rezerva michelin

Eu la 30 km/ora am tamponat usor pe cineva, noroc ca avea cui pe spate si nu a patit nimic. Dupa o saptamana le-am schimbat. Dupa 4 ani si vreo 40.000 km am zis ca nu merita sa-mi risc viata si pe a

eu am observat un firicel de insertie desprins, rupt, pe partea exterioara a talonului. sper sa nu am probleme. :cry:

nu stiu daca acel ~firicel~ era desprins mai demult sau s-a rupt in momentul cand le-am pus din nou pe masina, imi este teama sa nu se deformeze cauciucul,

cei care mai aveti acest tip de cauciuc, ati observat insertie desprinsa pe partea talonului?

Link spre post
Precizez ca am 28000 km in bord dupa fix un an.

Astept parerile voastre, sau daca s-a mai discutat despre asta dati-mi link-uri.

Multumesc

Din poze profilul pare sa te mai tina inca pe atat daca nu se va desprinde din cauza fisurilor. Cred ca e vorba de garantia oferita de Continental. Te-ai interesat la ei sa vezi ce acopera?

Link spre post
Salutare! nu am mai intrat de mult pe forum , dar iata ca vin cu o mica problema descoperita de curand. Toate cauciucurile prezinta crapaturi pe canalele de rulare. Am facut o sesizare la "vocea clientului" dupa care m-au trimis la dealer; dealer-ul a focut niste poze, defapt doar una pe canal restul le-a facut la seriile de pe cauciucul din spate dreapta, dar raspunsul neoficial al dealer-ului a fost: "Dar ce ai vrea sa-ti schimbe "astia" cauciucurile dupa 28000 km, cauciucurile trebuie schimbate la 30000 km sau dupa un an". Precizez ca am 28000 km in bord dupa fix un an.

Multumesc

ele par imbratanite,

este bine sa te uiti la data fabricatiei, sa vezi cand au fost fabricate,

este o caseta cu 4 cifre, primele doua-saptamana din an, urmatoarele anul,

de exemplu 2309, saptamana 23 din an, 09 anul 2009,

cu alte cuvinte sa nu fie mai vechi decat anul de fabricatie al masinii, ceea ce mi se pare anormal, adica daca masina este din anul 2011 iar cauciucurile din 2007 este ~naspa~, dar nu stiu sa fie o regula ca anul de fabricatie al cauciucurilor sa fie egal cu anul de fabricatie al masinii :cry:

Link spre post

Multumesc

ele par imbratanite,

este bine sa te uiti la data fabricatiei, sa vezi cand au fost fabricate,

este o caseta cu 4 cifre, primele doua-saptamana din an, urmatoarele anul,

de exemplu 2309, saptamana 23 din an, 09 anul 2009,

cu alte cuvinte sa nu fie mai vechi decat anul de fabricatie al masinii, ceea ce mi se pare anormal, adica daca masina este din anul 2011 iar cauciucurile din 2007 este ~naspa~, dar nu stiu sa fie o regula ca anul de fabricatie al cauciucurilor sa fie egal cu anul de fabricatie al masinii :cry:

Dacia NU monteaza cauciucuri vechi ci numai din zona de fabricatie imediata a masinii . Daca sunt mult mai vechi exista posibilitatea sa fi fost schimbate pe la dealer ca mai fac magarii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...