Sari la conținut

Duster Comfort TCe 100 GPL 2020

Postări Recomandate

Si la mine agata la trecerea din 1-2 si mai finut din 2 in 3. restul intra lin.   

Am descoperit si un zgomot finut, ca de motor electric doar in treapta 3 la mers incet 20-30 km/h .  Nu stiu cat de normal e acest sunet si nu ma deranjeaza , dar il voi trece la observatiile primei revizii, macar sa ramana consemnat in caz ca voi avea probleme mai tarziu.

Duster 1.3 TCE 130 CP 4x4 2020.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor! Am ezitat ceva pana sa deschid acest topic, dar dupa ce am "lins" forumul acesta cat si cateva info din grupurile de pe FaceBook, m-am decis sa nu "poluez" topicurile altora cu

Orice vanzator vrea ca lumea sa ii cumpere mai des produsul si accesoriile aferente. De ce ti-ar zice o masura preventiva de intretinere ? Sa-si fure singur painea de la gura ? Cine crede ca produsele

Sa traiesti si sa l stapanesi sanatos! nu inteleg ceva - la mine regimul de austrada este diferit total de cel de DN. pe DN-uri am  intre 4.7 si 5.2 l ( bezina, 150 Cp, 4x4). Pe autostrada d

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...