Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut, 

Tocmai am comandat prin programul Rabla un Duster 1.5 BlueDCI 115CP 4x4, prestige cu toate optionalele mai putin piele si jante pe 17 (asa era configurata de ei si daca modificam ceva ar fi venit prea tarziu).

Vreu sa ii pun praguri, presuri la roti, bulbar si as vrea cateva indicatii de unde ati luat, pret si montaj.

Multumesc.

Editat de mgdragomir
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

asa o fi cum zici tu ca nu se pierde nicio garantie dar dacia va avea apoi un motiv stupid pentru a spune ca s-a intervenit asupra masinii cu accesorii neagreate dacia si nemontate de ei... s-au mai auzit din astea. 

refeitor la desprindere, priveste o poza cu bullbarul sau daca ai ocazia pune mana pe unul sa vezi ce prindere are, daca se prindea de sasiu, in macar 4-6 puncte, intrai ca tancul, mi-as fi luat si eu. ideea e ca nu se desprinde in fata, ideea e sa se indoaie IN masina

Link spre post

Tocmai aia este ideea, sa nu fie un tanc altfel Dusterul ar fi fost penalizat la testele EuroNCAP la capitolul protectia pietonilor.
Nu ai nevoie de bullbar pentru ca e doar o fita de design, mai bine baga banii aia in altceva, de exemplu dashcam-ul ala integrat in suportul de la oglinda.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...