Sari la conținut

Valea Doftanei-Mt Grohotis-Cheia

Postări Recomandate

sambata 28 mai 2011 vreau sa fac o iesire "de traversare" a muntelui Grohotis de pe Valea Doftanei spre Cheia (pe la 1700 m altitudine). daca mai doreste cineva sa vina il astept cu placere!

traseul cred ca poate fi facut intr-o zi cu plecare din Bucuresti si inapoiere in aceeasi seara...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

revin la acest topic cu o precizare:

traseul are zone dificile (sleauri, noroaie, gropi cu apa) si e posibil sa nu putem trece cu Dusterul.... si sa facem drumul inapoi!

..si trebuie sa avem macar anvelope de iarna sau AT.

eu sunt echipat cu AT-uri. in nici un caz nu va merge cu anvelope de vara/sosea si fara 4x4!

Link spre post
Ai iesit? Daca da cum a fost? Poze, filme ceva?

Am fost insa din pacate drumul pe Mt Grohotish nu poate fi facut cu Dusterul. chiar si cu masini 4x4 echipate de hard off road e dificil. eu am ajuns pana aproape de golul alpin (urcand de la V Doftanei) insa intr-un punct a trebuit sa renunt.... (acest punct e mai sus un pic de locul in care se opreste filmarea mea din "urcare Grohotis2") nu se putea trece cu masina de latimea Dusterului printre o stanca si malul abrupt al drumului... cred ca doar un Samurai avea loc sa treaca. sau o caruta, binenanteles :mrgreen:

am mers pe DJ dintre V Doftanei si Sacele (si pe acolo sunt cateva locuri unde folosesti masina cu 4x4) si am campat undeva la jumatatea distantei. ne-am relaxat, am "gratarit" etc...

a doua zi, duminica am mers pe la Timisul de Jos la Canionul 7 scari (fara masina ca nu e permis accesul) si e super fain ca si experienta! recomand acest loc. e de vazut!

Link spre post

Ha ha, dusty2010, am trecut unul pe langa altul in zona barajului, ... eu eram intr-un mcv albastru :mrgreen:.....cica dupa peste .. insa am prins numai o galeata de obleti, care in final au fost eliberati....

Insa peisajul a facut toti banii...

Mi-am dat seama abia acum cand am vazut pozele tale (cortul te-a "tradat").

Link spre post
Ha ha, dusty2010, am trecut unul pe langa altul in zona barajului, ... eu eram intr-un mcv albastru :mrgreen:.....cica dupa peste .. insa am prins numai o galeata de obleti, care in final au fost eliberati....

Insa peisajul a facut toti banii...

Mi-am dat seama abia acum cand am vazut pozele tale (cortul te-a "tradat").

pai de ce n-ai facut un semn? cand vezi un Duster pe strada trebuie sa fii atent ca poate fi unul dintre noi forumishtii! ;) daca facem stegulete cu forumul atunci o sa le avem si in geam ca sa ne recunoastem si sa ne salutam in trafic!

sper ca pana vineri sa fie gata primele 10 stegulete de geam! am cumparat 5 si cu tricolorul ca sa avem unul pe o parte si unul pe cealalta a masinii!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...