Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua, "neeed help".

Am un duster 4x4, 81KW, folosit de Petrom, l-au folosit ca si utilitara si l-au modificat. Dilema pe care o am, are pe fata arcuri H&R E/D - 28935 VA (F), si este mai inaltata fata de una de serie.

Dilema, partea din spate este mai lasata, l-a verificare, are un arc H&R E/D - 28935 HA care este mai scurt conform celor de la service (ei zic rupt) iar pe partea opusa alt arc pe care nu l-am identificat dar este mult mai subtire (undeva la 12 -12.5mm). Cele H&R sunt de 13.5mm +/-. 

Ce ma sfatuiti sa fac, (intrucat pe net sunt destul de scumpe H&R-urile), sa cumpar 2 arcuri H&R? As putea sa le inlocuiesc cu alte arcuri mai ieftine, dar sa inalte masina la fel? Ar trebui sa schimb si telescoapele chiar daca nu au scurgeri?

Multumesc.    

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Intre timp am rezolvat cu o buna propunere de la Mudster, 4 arcuri de origine si amortizoare bilstein 2017 (+3,5 cm). Dar cum este greu sa te opresti, am mai cumparat si proiectoare si scuturi otel. Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...