Sari la conținut

Duster SL Explorer

Postări Recomandate

... si in acest timp unii platesc rate deja, au dat bani la CASCO, RCA care curg, taxe inmatriculare, se anuleaza concedii. VC zice ca ne va da voucere in valoare de 100 de lei, nu se stie cate :-(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 41
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

gata livrare foarte bucuros de el

Hello   Am comandat si eu un Duster SL Explorer 1.5 DCI 4x4, Gris Island, Scaun incalzita, si camera marsarier. Cadou cotiera  Saptamana viitoare livrare 

Buna ziua, Este prima mea postare si nu am stiut unde sa o incadrez: Am comandat un Duster Explorer 4x4 1.5 (gris islande, toate dotarile) si am platit 35% avans din el, am semnat toate actele posibil

Posted Images

Sa inteleg ca nu sunt singul care a platit si care nu beneficiaza de masina ... Am dat cred ca aproape 10 telefoane la vocea clientului si 5 mailuri si nu am primit nimic constructiv sau un raspuns clar ca pe data de xx.yy. 2018 o sa pot ridica masaina. Sunt foarte suparat :(

Link spre post

Se intampla si la case mai mari stai linistit...am un prieten cate a comandat un Rapid si a avut intarziere de livrare o luna aproape...si ai zice ca altii cu renume sunt seriosi :((

Link spre post

Stai linistit ca nu esti singurul...

7 hours ago, YHC said:

Sa inteleg ca nu sunt singul care a platit si care nu beneficiaza de masina ... Am dat cred ca aproape 10 telefoane la vocea clientului si 5 mailuri si nu am primit nimic constructiv sau un raspuns clar ca pe data de xx.yy. 2018 o sa pot ridica masaina. Sunt foarte suparat :(

Macaronarii sunt inebuniti de cand asteapta sa-si ridice masinile platite...le au blocate in concesionarii fara sa le spuna cineva motivul real,doar au primit scrisori in care se spune ca vor fi livrate cu intarziere!

Link spre post

tototaz cum ai ajuns la acest pret (17850) la SL Explorer? Apropo de Duster SL Explorer, am fost la limita sa-l comanda, dar dadusem deja avansul, dar am vazut un Duster SL Explorer gata de livrare, asteptand clientul, nu va spun, ca m-am uitat la protectiile la aripi, zici ca erau puse intr-un service de cartier, lucrare neprofesionista, iar Explorer-ul vine cu pack Adventure din fabrica.

Editat de Aramis474
Link spre post

Fratilor e jale, eu am patit-o de curand, nu au termen de livrare, dai banii inainte ca la curve, si iti dau masina dupa o saptamana si murdara, cu pete de apa pe ea, adica ce sa va zic, agentii de vanzari de la meridian sunt niste aroganti basinosi, sa va feriti de ei. Sa aveti grija sa negociati cu ei si sa le cereti bonus ceva optional.Sunt dezamagit total de Dacia, credeam ca au mai evoluat si ei, dar asa e in Romania, totul involueaza din pacate. O experienta proasta avuta cu Meridian vest, sunt ok pana va prind cu avansul, iar apoi trebuia sa te rogi de ei.Vocea clientului este de forma, nu te rezolva cu absolut nimic, sunt ca niste roboti care raspunde la telefon, multi nervi cu Dacia. Bafta!

Editat de Aramis474
Link spre post

Tot de la Meridian Vest am cumparat si eu ... si am fost tratat si sunt tratat ca ultimul prost. Am comandat un Duster si un Dokker. Dusterul nu pot sa-l ridic (e blocat la livrare pe termen nedeterminat) si Dokkerul dupa mai multe insistente a fost livrat cu pamant pe el (si sustineau sus si tare ca masina este spalata conform procedurilor Meridian !!!) si cu mai multe probleme (ce necesita un adevarat topic). Cei de la Vocea Clientului nu te ajuta cu nimic ... Nu ma asteptam la un asa tratament ... am fost bun pana am dat banii ... acum nu mai valorez nimic pentru ei.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...