Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

mai sunt si cateva firme de paza si protectie care folosesc Dustere. eu voi incerca sa le contactez.

putem trimite mail cu fluturasul nostru catre toti cei care utilizeaza Dustere gen Orange, Pepsi, Civis, etc...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Cei de la Petrom iar au cateva masini comandate. Acolo o sa incerc eu sa vb. pt k lucrez cu ei si am contact cu cei care le conduc ,iar ei kiar le folesesc la greu pe zonele de extractzie (sonde) si parcuri petroliere. Ei au deja experientza cu Dusterul pe parte de offroad.

Poate cu service-urile Dacia am putea vb. dak avem drum sa lasam pe la recetziile acestora nishte flayere. Eu am 3-4 service-uri pe langa mine.

Link spre post
Cei de la Petrom iar au cateva masini comandate. Acolo o sa incerc eu sa vb. pt k lucrez cu ei si am contact cu cei care le conduc ,iar ei kiar le folesesc la greu pe zonele de extractzie (sonde) si parcuri petroliere. Ei au deja experientza cu Dusterul pe parte de offroad.

Poate cu service-urile Dacia am putea vb. dak avem drum sa lasam pe la recetziile acestora nishte flayere. Eu am 3-4 service-uri pe langa mine.

buna idee! da-i bice!

daca aveti acces pe alte forumuri auto sau pe orice alte site-uri auto puneti si acolo fluturasul cu intalnirea!

Link spre post
Voi incerca sa distribui si la cei de la Orange pt. ca au cateva masini kiar in curtea unde lucrez si eu.

Poate dau de cei de la GDF Suez sa vad unde au masinile parcate pt. k au flota destul de mare.

Eventual poate le facem o invitatie oficiala ce zici admin? un mail, o invitatzie, nu ar strica o propunere pt. firmele care au Duster in dotare...

Cum vi se pare ideea?

GDF nu vine, asta garantez eu...DustY '10 stie de ce... :)

Link spre post
Voi incerca sa distribui si la cei de la Orange pt. ca au cateva masini kiar in curtea unde lucrez si eu.

Poate dau de cei de la GDF Suez sa vad unde au masinile parcate pt. k au flota destul de mare.

Eventual poate le facem o invitatie oficiala ce zici admin? un mail, o invitatzie, nu ar strica o propunere pt. firmele care au Duster in dotare...

Cum vi se pare ideea?

GDF nu vine, asta garantez eu...DustY '10 stie de ce... :)

Dc. care e problema da-mi si mie un pm dak nu potzi sa o spui in public eu cred ca le surade ideea...

Link spre post

Am noutati frumoase pentru Intalnire!

Optional, vineri 22.07.11 la ora 15.00, avem programata, cu suportul Dacia, vizita in Uzina la sectiile Caroserii si Montaj General Duster!

pot participa la vizita doar adulti sau copii peste 16 ani.

Se pot inscrie participantii la Intalnire si insotitori ai acestora.

numarul de locuri pe grup e limitat! maxim 20 persoane.

daca sunt mai multi doritori atunci va trebui sa vorbim cu ei sa facem inca un grup insa acest lucru nu e sigur ca va fi posibil. vom vedea la momentul respectiv.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...