Sari la conținut

Primul Duster, Prima Dacie

Postări Recomandate

Salut dragi colegi de forum .

Am primit la frma un Duster, nou anul trecut:

4x4,motor 1,5 DCI 110CP, AC, ABS, ESP, Navigatie, Incalzie in scaune, Senzori de parcare spate, 4xgeamuri electrice, pilot automat, comenzi pe volan, oglini electrice, jante aiaj, culoare neagra, coiera (cred ca e ceva aftermarket)

In acest moment am 18000 KM cu aces duster, ca si probleme pana acum: s-au dezlipit fetele de usi din spat si din cand in cand se aprindeau in bord indcatorii de ESP si ABS atunci cand a fost perioada ploioasa.

Este prima mea dacie, initial am ramas dezamagit de aceasta masina, calitatea finisajelor, modul in care se activeaza senzorii de parcare, pilotul automat sau incalzirea in scaune si faptul ca trebuie sa plec de pe loc cu a II-a, lipa climei automate. In timp trecand peste aceste aspecte de disgn/onfort pot zice ca ma impresioneaza placut pe zi ce trece.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"r, modul in care se activeaza senzorii de parcare, " - ce problema ai cu senzorii de parcare?

Si eu am pe masina, e drept - pusi de dealeri, nu au venit direct din fabrica, dar eu sunt foarte multumit. M-a ajutat de foarte multe ori.

Link spre post

ma refer la faptul ca se aud incet iar atunci cand se activeaza nu coboara nivelul sonorului radioului/etc mai jos. si daca ai muzica putin mai tare (nu f tare) nici macar nu-I auzi.

Am tot cautat pe fortum , din pacate n-am gasit, mici tips and tricks .... daca un coleg e amabil cu un link/sfat ceva... :)

Editat de mcatalin
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...