Sari la conținut

Duster 1.5 Dci 2012 Pack Look

Postări Recomandate

Salut,

Am achizitionat acum cateva luni un Duster 1.5 dci 4X4 af 2012.Masina achizitionata din RO de la un dealer Ford cu 120.000 km la bord.Culoare alba cu oglinzi si praguri argintii, carlig de remorcare, jante de, geamuri spate si luneta fumurii.

Pana in prezent am facut aproape 2000 de km (500km oras 1200km afara si 300km drum de tara) la un consum mediu de 6.2%.

Masina merge OK.

Singurul minus pana acum este radioul.Urmeaza achizitionarea unui player cu bluetooth.(solicit ajutorul colegului care se ocupa cu mufe si cabluri deoarece vreau sa achizitionez un player aftermarket).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru achizitie! Nu vei regreta. Sfatul meu este sa nu mergi "la consum" cu diesel-ul, schimba vitezele intre 2500 si 3000 rpm si nu merge niciodata cu ea constant sub 2000. In felul asta previi colmatarea filtrului de particule si al vanei EGR. 1 L in plus la suta nu se compara cu costurile ce pot surveni in urma problemelor cauzate de mers subturat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...