Sari la conținut

Al Meu Duster 1.5

Postări Recomandate

Salut.

Dupa multe cautari a unei masini (am vrut grupul VAG, dar numai pocnitori sunt pe piata) am ales un duster 1,5,ph1,2011, 4x2, negru metalizat, pack look, volan piele, geamuri el. fata, geamuri spate tenta cu 118k km. Masina a fost import Belgia. Sunt destul de multumit si impresionat. Vin de pe un logan ph1 care face 10 ani in decembrie. M-a uimit insonorizarea care, in ciuda a multor parereri negative, am constatat ca e mult mai ok ca la loganul meu. Nici la viteze peste 110 nu depaseste loganul la zgomot interior. Consumul este destul de ok~7-8% in oras si cam 6-7% exterior.

Deja am invatat mult mai multe despre masina citind pe aici. Ma tenteaza foarte mult sa pun o navigatie si senzori cand finantele sunt favorabile :D.

O zi buna

Ioan.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ehe, s-a cam dus vremea "pocnitorilor" de cand a vazut romanul ca si masina nemteasca se poate strica, si ca se poate mai fiabil si mai ieftin si prin alte tari si continente :))

S-o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea!

Link spre post

Cred ca inca vremea pocnitorilor nu a apus. Inca se aduc in Romania fooarte multe masini rulate (in special din germanica).

Parca scria pe undeva ca raportul intre masinile noi vandute la noi si cele second este cam de 1:2.

Deci, daca nu s-ar vinde, nu s-ar aduce atat de multe.

Dar da, sunt samsari care stau cu pocnitorile de vanzare luni de zile - am un vecin care aduce mai ales din Olanda, le tine parcate pe trotuar, si sta cu unele 2-3 luni pana dispar (cand probabil le vinde). Si ca sa arate cat de "serios" este si ca are clasa, are de vanzare : RENO MEGAN. Deci, nu ati cumpara cu incredere de la un astfel de om?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...