Sari la conținut

Dusterul Meu..

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Si...a ajuns

Din cate stiu, functia ECO e gandita pt "alinierea" la trendul "sa fim prieteni cu mediul" - deci functia asta e gandita pt emisii reduse => prin urmare motorulului i se taie din putere. Am incerc

Posted Images

Salutare! Astazi am facut primul drum mai lung cu masina : Timisoara-Herculane si retur, 5 persoane medii, mers linistit ( 90-130 max) . A mers mai mult decat f bine, media de 7,8% dar, am ramas surprins de ce se intampla cand dezactivezi functia ECO..e alta masina..trage ca nebuna:)) abia m-am linistit, are doar aprox 600 de km. Cam ce anume se intampla cand se activeaza ECO ? Drumuri bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu, functia ECO e gandita pt "alinierea" la trendul "sa fim prieteni cu mediul" - deci functia asta e gandita pt emisii reduse => prin urmare motorulului i se taie din putere. Am incercat-o si tu prin oras - am dezactivat-o dupa cateva minute. Limiteaza mult motorul.

Link spre post

S-a mai discutat mai demult (era un topic de tuning si remapare al lui Doc...). Practic butonul ECO activeaza un alt set de mape (setari / configurari) de injectie - care, desigur, au valori mai scazute.

Practic injecteaza mai putina benzina / motorina. Deci mai putine gaze de ardere. Teoretic. Din pacate in viata reala trebuie adoptat si alt stil de condus ca sa si fie "eco"...

Editat de Killer82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...