Sari la conținut

Dusterul Meu..

Postări Recomandate

Orice fir tăiat = garanție pierdută.

Daca iti faci tu singur un upgrade (de pe sitele lor )la harti,are vreo treaba cu garantia?

@ ratamanu,bun venit!apropo si pe afara trebuie sa astepti tot la fel...asta daca nu au modelul dorit!Eu de ex.daca vroiam un 4x4,trebuia sa astept din Iunie pana prin Octombrie!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Si...a ajuns

Din cate stiu, functia ECO e gandita pt "alinierea" la trendul "sa fim prieteni cu mediul" - deci functia asta e gandita pt emisii reduse => prin urmare motorulului i se taie din putere. Am incerc

Posted Images

Pai tot n-am inteles.. cand ti-au zis ca ajunge masina? Din ce-am citit, alaltaieri ai comandat-o. Si eu am luat-o de pe stocul fabricii; am dat comanda si am facut plata intr-o joi iar sambata masina ajunsese. Deci mai mult de doua-trei zile n-ar trebui sa dureze asteptarea.

L.E. scuze, citisem in diagonala si ma luasem dupa data primei postari. Acum am vazut ca ai comandat-o de doua saptamani. Mda..

Editat de Stef13
Link spre post

Ai avut si ticket rabla sau cum de a costat numai 13.300? Tot unul negru Laureate 1.6 4x4 fara alte optionale vreau si eu si ajunge 15.290 dupa calculele mele.

Din ce am inteles de la dealer ei cauta si in stocurile altor dealeri, nu doar la fabrica si termenul de livrare n-ar trebui sa depaseasca 10 zile. Poate am inteles eu gresit ca faceam si test-drive in timpul asta. Eu inca astept sa-mi spuna daca au unul pe stoc.

Link spre post

Ai avut si ticket rabla sau cum de a costat numai 13.300? Tot unul negru Laureate 1.6 4x4 fara alte optionale vreau si eu si ajunge 15.290 dupa calculele mele.

Din ce am inteles de la dealer ei cauta si in stocurile altor dealeri, nu doar la fabrica si termenul de livrare n-ar trebui sa depaseasca 10 zile. Poate am inteles eu gresit ca faceam si test-drive in timpul asta. Eu inca astept sa-mi spuna daca au unul pe stoc.

Pai sa-ti spuna daca au unul pe stoc nu este o operatiune imediata? Adica in 5 min afla, ca totul este informatizat si are acces la bazele de date. Eu, cand mi-am cumparat-o pe a mea, dupa ce am facut o configurare, dealer-ul a si cautat sa vada daca este una similara cu ce am vrut eu, pe stoc, pe undeva. A durat 5 minute.

Editat de vladionut
Link spre post

@stefanboicu poate te ajuta ce iti spun acum: mie mi-au redus 1100 E + 600 E fara nici un tichet. astia 1100 E am inteles ca este o reducere de la ei sa nu mai astepte tichete auto.. ...care vin sau nu mai vin....

Link spre post

Da, asa mi-au redus si mie, 1100 ca si cum as fi avut rabla si 1400 precum ca ar fi o oferta pe luna septembrie, si daca facturez masina pana in ultima zi din sept beneficiez de banii astia.Eu pe 29 am factura, pe 30 erau toti banii in contul dacia si de asta este pretul de13.300. Dar sunt mirat cu asteptarea asta..am sunat la dealer si au zis ca inca nu au primit raspuns de la uzina cand o sa vina masina..mi se pare ciudat, in conditiile in care uzina a primit banii pe masina..dar, mai astept, nu prea am incotro.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...