Sari la conținut

Vand 2 Scuturi De Aluminiu..de Origine

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

condus Duster @Cain si ramas impresionat de izolarea reusita...zgomotul fiind fr redus in habitaclu in conditii de rulaj cu AT-uri BFG

Pretul este bun! Eu il am deja pe cel de tabla, altfel iti luam unul! Dar mi se pare ca nu am nevoie de mai mult momentan. Nici nu as vrea sa bag masina prin locuri unde cel de tabla sa cedeze! :)

Cu mentiunea ca sunt scuturi de protectie, nu "Skidplates". Un Skidplate trebuie sa poate sustine toata greutatea masinii intr-un punct, si sa acopere toata suprafata de sub masina. Asta e definitia lor. Scuturile de Al pe care le-am vazut pentru Duster par foarte strong, dar nu cred ca pot sustine tot dusterul intr-un colt de piatra fara daune...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ba da rezista si ca dovada poti sa studiezi(cand ai ocazia) scuturile celor de la 4X4 everyone...care s-au deformat dar nu s-au rupt...si daca nici ei nu le-au bagat pe off nu le-a mai bagat nimeni...Apoi s-au scos fumusel si cu un baros + un "brand" pe masura s-au adus la forma initiala...

Link spre post

1 Da, acesta este doar un scut pentru motor, nu un skidplate

2 este mult mai rezistent decat un colt de piatra cu toata masina, intrand cu 20 km/h in el... asta pot confirma si @georgechinezu si @mustermann la bubuiala ce am dat-o eu

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...