Sari la conținut

Radio Cd Mp3 Bluetooth Usb 2Din Pentru Dacia Duster Ph2/logan/sandero 2

Postări Recomandate

Radio CD MP3 Bluetooth USB 2 DIN, functie hands-free, pentru Dacia Logan 2/Sandero 2/Duster PH2, folosit. functioneaza ireprosabil.

Este insotit de codul de deblocare si manualul de utilizare.

Nu prezinta nici o zgarietura. Este ca nou. Fabricatie mai 2014.

250 RON pentru membrii forumului

R2teeiL.jpg

iptZ8TG.jpg

XLQt51v.jpg

28yWRnL.jpg

Dhh2ybl.jpg

mvRFEmS.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma tenteaza sa-l iau sa-l pun la mine pe ph1, in ideea ca pot face prinderea aia mai antifurt, dar as mai avea niste intrebari probabil prea insistente :) Aveti cumva idee daca la acest player functia "randomize", la redarea de pe stickul USB, "intra" si mai ales si "iese" si reda si din foldere ? sau stie sa faca randomize doar cu melodiile din radacina stickului ? adica playerul meu actual, ultimul model de pe ph1, varianta cu usb, cam asa face, doar in root sau la un moment dat intra intr-un folder si ramane acolo. O fi de la firmware ? Asta ar fi un aspect. A doua chestie, daca este nevoie de moficari mai complexe, in afara de rama aia adaptoare, mai tre' inca o rama ceva acolo in care sa se insurubeze ? mai este nevoie sa-i mai fac si altceva ca sa mearga cu joystickul de-l am acum pe volan ? cam asta ar fi, ca banuiesc ca d.p.d.v. calitate sunet este cam tot pe acolo comparativ cu playerul 1din ultimul model de pe ph1. Multumesc pt rabdare :)

Link spre post

Mi-amintesc ca facea randomize. Nu mai stiu acum sa zic daca mergea cu mai multe folder-e sau nu, ar trebui sa testez. L-am folosit foarte putin cu stick, aproape deloc, mai tot timpul pe radio si de pe mobil prin bluetooth. Poate gasesc informatia in manualul de utilizare, incerc sa arunc o privire pe acolo. Daca nu gasesc nimic, o sa incerc sa testez.

In ceea ce priveste joystick-ul, cred ca @fratello poate raspunde, nu sunt in masura sa raspund.

Iar in ceea ce priveste rama, prinderea fiind identica cu cea de la Medianav, @PLANETARA vinde rama care am inteles ca merge cel mai bine si @vsebas stiu ca are montat pe PH1 rama respectiva, poate sa zica ce modificari sunt necesare.

Link spre post

La acest tip de radio se pot configura : rear/front tweeters, rear/front loudspeakers, joystick fără mute/cu mute, ceas afișat/neafișat, rear aux in, sdvc on/off, fm/am(lw,mw) via ddt

Link spre post

@DonQuijote: Aha, pai cre'ca daca pui de exemplu 4 foldere cu 1 artist in fiecare folder si dai randomize, porma niste next next next-uri, ar trebui sa iti dai seama daca stie sa se plimbe si prin foldere. Adica eu asa as face. Era misto sa "plimbe" si textul daca nu incape, gen numele melodiei, dar parca nu stie de asta.

@t0rquemada: merci de info. N-am uitat de duda cu activarea functiei mute, doar ca nu arde si nu prea am avut timp :)

Link spre post

OK, am testat azi, 4 foldere, câte 2 melodii în fiecare din ele, mix play, trece din unul în altul.

Am si înregistrare, o pun mai pe seara, când ajung acasă, sunt la sat acum.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...