Sari la conținut

Duster 1,5 4X2

Postări Recomandate

Buna ziua, bine v-am gasit! din 20 martie sunt posesorul unui duster ph 1, 2012, l-am primit cadou asa ca ma declar multumit de masina, mai putin de consum! Contrar asteptarilor, masina sta destul de bine pe sosea, nu e barca asa cum arata si e destul de ok!

Editat de Sopran0
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Italia conduc un Clio model 2015 cu motor 1.5 dci 90cp care scoate o medie fantastica, undeva la 4 litri/100 km. N-am motive sa merg la consum si nici nu stau cu teama ca s-ar ascunde vreun radar prin boscheti. Dar cutia de viteze in 5 trepte este insa altfel etajata. La 110 km/h intr-a V-a turatia abia e la 2000 rpm. E un motor foarte reusit.

Link spre post

Buna ziua, bine v-am gasit! din 20 martie sunt posesorul unui duster ph 1, 2012, l-am primit cadou asa ca ma declar multumit de masina, mai putin de consum! Contrar asteptarilor, masina sta destul de bine pe sosea, nu e barca asa cum arata si e destul de ok!

Te declari multumit pentru ca l-ai primit cadou sau ca masina (barca) sta bine pe sosea?

Pana una,alta, bine ai venit in comunitate si cati mai multi km fara probleme

Link spre post

In Italia conduc un Clio model 2015 cu motor 1.5 dci 90cp care scoate o medie fantastica, undeva la 4 litri/100 km. N-am motive sa merg la consum si nici nu stau cu teama ca s-ar ascunde vreun radar prin boscheti. Dar cutia de viteze in 5 trepte este insa altfel etajata. La 110 km/h intr-a V-a turatia abia e la 2000 rpm. E un motor foarte reusit.

Cam asa e si pe noul Logan cu 1.5 dCI, cam aceleasi rapoarte si acelasi consum. Dar vorbim de alta clasa de masini.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...