Sari la conținut

cheder dublu duster

Postări Recomandate

Salutare!

Am trimis un email la Vocea clientului in care am intrebat urmatoarele :

Buna ziua. Am vazut mai multe filmari pe youtube printre care si o emisiune turatii.ro in care am vazut ca duster are cheder dublu in partea inferioara a usilor. Mi s-a parut super tare avind in vedere ca acest cheder este bun pentru antifonare cit si pentru etansare habitaclu.Am achizitionat un Duster Laureat 4X2 si am constatat ca nu am acest cheder in partea inferioara, de ce?. Deasemenea la Logan parbrizul avea cheder la partea inferioara, la Duster de ce s-a scos?

La care am primit urmatorul raspuns :

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

In primul rand dorim sa ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat. Referitor la solicitarea dumneavoastra va informam ca acel cheder dublu pe partea inferioara a usilor este disponibil numai pe versiunile Duster cu 4X4. Totodata va mai informa ca acel chedere care era situat in partea inferioara a parbrizului era un ornamnet, lipsa acestuia nu afecteaza etansietatea parbrizului.

Surprins de raspuns am continuat cu:

Multmesc frumos de raspuns da totusi eu insit ca acest cheder sa fie montat si pe varianta 4X2 fiind foarte necesar.

Am fost de curand plecat prin tara si printre altele am prins si o nisoare foarte abundenta. Pe sosea s-a facut un fel de amestec noroios, pe care acum il am pe toate pragurile usilor si cand te dai jos din masina il iei tot pe pantaloni, de aceea recomand acest cheder si pe 4X2.Acum am inteles ca nu este disponibil dar totusi daca eu il doresc montat, cum procedez?

Si bineinteles raspunsul lor

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

In legatura cu sugestia dumneavoastra va informam ca a fost transmisa departamentului abiltat din cadrul companiei noastre. Daca se va tine cont de aceasta sugestie atunci acest lucru se va putea observa pe viitor ca si dotare in cadrul gamei Dacia Duster versiunea 4X2.

Pentru a putea monta acel cheder va recomandam sa va adresati unei Unitati Service Agreate din cadrul retelei Dacia. O lista cu coordonatele tuturor Unitatiilor Service Agreate Dacia veti regasi atasata acestui mesaj.

Am intrebat sunt foarte scumpe 100 buc si sunt vreo 8 buc.

Am renuntat..... :-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...