Sari la conținut

cheder dublu duster

Postări Recomandate

va salut pe toti detinatori de duster. nu am stiut ca duster are cheder dublu in partea inferioara a usilor .find un fan infocat duster aseara am vazut mai multe filmari pe youtube printere care o emisiune turatii.ro in care am vazut acest lucru care mi sa parut super tare avind in vedere ca acest cheder este bun pentru antifonare cit si pentru off road. cred ca este un lucru forte bun pentru duster .voi ce pare aveti

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Sunt convins ca toti stiu asta!

Eu am duster-ul de la sf lui Nov 2010, si stiam si apoi am atins cu mana mea chederul respectiv.

Da...este foarte util zic eu din cele doua considerente mentionate de tine!!! (antifonare fonica si impiedicarea mizeriei/noroiului sa se infiltreze pe sub usi).

Trebuie doar sa te obisnuiesti putin cu inchiderea usilor - putin cu mai mult curaj. Cel putin acum la inceput, pana se mai uzeaza putin gumele alea si nu mai opun o rezistenta asa mare.

Link spre post
Salut

Sunt convins ca toti stiu asta!

Eu am duster-ul de la sf lui Nov 2010, si stiam si apoi am atins cu mana mea chederul respectiv.

Da...este foarte util zic eu din cele doua considerente mentionate de tine!!! (antifonare fonica si impiedicarea mizeriei/noroiului sa se infiltreze pe sub usi).

Trebuie doar sa te obisnuiesti putin cu inchiderea usilor - putin cu mai mult curaj. Cel putin acum la inceput, pana se mai uzeaza putin gumele alea si nu mai opun o rezistenta asa mare.

mersi pentu raspuns abia astept sa intru in posesia dusterului dar nu mai ca osa dureze un pic mai mult :mrgreen:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...