Sari la conținut

Salut 4X4 De Romania !

Postări Recomandate

Nu te sfatuiesc sa incerci varianta asta ! 1. nu as strica grila fata ,2 .la primul impact care ar ajunge sa deformeze bara putin ar ajunge la ele si le-ar impinge direct in radiatoare 3.cu cat sunt mai aproape de radiatoare cu atat mai mult impiedica ventilatia naturala , stiu ca multora nu le mai plac varianta ci bullbar dar pt mine are si un scop functional si de protectie .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate dar in spatele grilei nu erau asa expuse la diversi "gainari" plus ca nu au motiv sa te opreasca cei de la rutiera..Am vazut proiectoare montate pe un papuc Cred ca se gasesc pe lista accesoriilor Dacia(le.am vazut mai demult).Erau destul de marisoare..

Link spre post

1.nu se strica grila fata, ca le pui in spatele ei, fara decupaj, alinierea e secretul;

2.pana la radiatoare mai mananci o pita si daca chiar ajung acolo, e grav, ai deja motorul in brate

3.ai o gramada de ventilatie la duster diesel si cum nu mergi, ca ghiolbanu' , cu ele aprinse pe sosea, nu vad problema si daca e sa fie, LED scrie pe ele :)

Link spre post

Ma gandeam si eu la proiectoare montate in spatele grilei,zona radiatorului..Nu stiu daca i ok acolo.

Este foarte bine si nu strici nimic... Asta-ti spune cineva care le are montate acolo. E-adevarat ca eu functionez cu proiectoare de 3250 lumeni (28W) cu raza spot

(...) 3.cu cat sunt mai aproape de radiatoare cu atat mai mult impiedica ventilatia naturala...

Cu cat impiedica unele montate mai aproape de radiatoare in comparatie cu unele montate tot in fata da' pe bullbar?

Link spre post

Da ! sa nu raman fara ele cand las masina pe malul denarii, dupa montare la suruburi le-am dat cate un punc de sudura, (daca vine cu flex le desface si asa), in privinta incalzirii nu conteaza prea mult dar conteaza la 100km/h pe arsita si cu 1000kg la remorca,din experieta , (fenomenul se numeste turbionare ,cu cat sunt mai aproape, rdiatorul intra in zona unde aerul sta sau chiar are miscare invesa,ca atunci cand se spune ,, ca se merge la aspiratie" ), In sfarsit totul se temina cu ,,gustul omului"

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...