Sari la conținut

Vand Grilaj Despartire Portbagaj/habitaclu

Postări Recomandate

Stau si ma gandesc daca ar fi ok pentru cainele meu, pentru ca de obicei rabatez bancheta si folosesc scaunele din fata pe post de "despartitor".. dar nu prea cred ca incape dihania doar in portbagaj.. s-ar putea sa se "claustrofobeze" si sa faca urat...

Pana la urma te-ai gandit la vreun pret? Nu prea imi place sa fac oferte "in alb", pentru ca am tentinta sa fiu chibzuit "a se citi zgarcit".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu mi-as lasa cainele in portbagaj cu gratiile astea. La o frana se izbeste de ele. La Audi aveam plasa nicidecum gratii de metal. Astea sunt ok daca transporti materie moarta, ce vina are saracul animal sa fie izbit de zabrelele astea. Ce era mijto la alea ca puteai sa le muti, fie in spatele banchetei, fie in spatele scaunelor, o solutie ingenioasa. La asta e la fel?

Link spre post

Buna, Dsign ai pm........

Ca un comentariu, daca e sa se loveasca de ceva saracul animal mai are hayonul si alte chesti la fel de tari, eu am vazut in germania o gramada de oameni care aveau grilaje metalica la break-uri pentru animale, e doar o remarca.

Link spre post
  • 3 weeks later...
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...