Sari la conținut

Dusterul Meu

Postări Recomandate

Salutare,

Anul trecut prin Septembrie am achizitionat un duster 1.5dci, 4x4, 90cp, 2012. La momentul respectiv masina avea in jur de 68 000km dar cu un motor nou schimbat de catre cei de la Dacia (am inteles ca au fost ceva probleme cu niste motoare si la inceputul anului 2014 au fost retrase cateva modele pentru schimb, daca cineva stie ceva despre acest lucru rog sa ma inf si pe mine, si motorul nu ar fi avut mai mult de 1 000km). Primul proprietar nici nu apucase sa schimbe seria motorului in cartea masini ca a si rasturnat-o si masina a fost trecuta pe CASCO ca dauna totala. Dupa ce caroseria a fost reparata, inlocuit gen: plafon, portiere stanga si aripa, masina a ajuns pe mainile mele.

Pot sa spun ca initial am cumparat masina pentru faptul ca aveam si un caine Labrador si daca imi roade, lasa par sau imi murdareste tapiteria nu ma supar deloc, si pe langa toate aceste mai este si un mic SUV.

In momentul de fata sunt multumit de ceea ce poate sa faca acest SUV, binenteles cu mici imbunatatirii nu foarte importante facute de mine, chedere, izolatie portiere, volan imbracat in piele, niste lumini interioare extra si lumini de zi(nu stiu daca este potrivita denumirea), montat alarma si senzori de parcare, vopsit inele aerisire si cele de la volan in culoare masinii, montat impuls semnalizare si urmeaza sa antifonez podeaua(nu stiu daca si in interior si exterior), vreau sa schimb mocheta, cotiera, oglinda heliomata si cu senzori de ploaie(daca gasesc piesele necesare), vreau sa vad ce posibilitati am pentru a creste de la 90cp macar la 110cp si vedem ce mai imi trece prin cap.

In momentul de fata am aproximativ 82 000km si 2 revizii facute si schimbat uleiul din cutie si diferential(acesta l-am schimbat la indicatiile mecanicilor avand problema ingetului in cutie).

In caz ca nu v-am plictisit prea mult vreau sa va multumesc pentru acest forum si pentru faptul ca fac parte din el, sunt de ceva vreme dar nu am indraznit sa intervin.

Multumesc si o seara buna,

Costy

P.S, Sper ca am postat bine!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa o stapanesti sanatos. Din punctul meu de vedere esti veteran.

Stiu eu cativa pe aici (me included) care facem spume pana ne-or veni jucariile acasa.

Timp in care ne uitam la astia care aveti si asteptam...

• Like 1
Link spre post

'Pot sa spun ca initial am cumparat masina pentru faptul ca aveam si un caine Labrador '

OK. Si la Bruno al meu ii place in Duster!

Recomand cuvertura pentru scaunele din spate de la METRO. Foarte buna! Atentie a nu se spala cu masina.

6,89 euro

post-965-0-06825000-1428488777_thumb.jpg

post-965-0-60306400-1428488862_thumb.jpg

Editat de ISZY56
  • Like 2
Link spre post

Bun venit printre posesorii de Duster si... printre membrii forumduster.ro

Motorul schimbat s-ar putea sa fie din cauza lotului cu probleme la pompa de ulei. Au fost cateva cazuri la care s-au schimbat motoarele pe de-a-ntregul!

Daca ai reusit s- repari dupa dauna totala, e foarte bine. Important e sa nu aibe daune structurale. Da' ma gandesc ca a fost verificata... din scoarta-n scoarta.

Link spre post

Multumesc ISZY56 pentru informatie, am si husa pentru bancheta spate si pentru scaun din fata dar din pacate catelul mi-a murit chiar in masina :(. Ai un catel foarte frumos, sa-ti traiasca!

danielcojocar, exact asta a fost si la masina mea, structura masinii nu a fost afectata si am participat la reparatia masinii, am vazut masina de cand a fost adusa in service si pana in momentul in care am luat-o de acolo, oricum masina merge si se comporta bine, sunt doar putin ofticat ca eu stiam ca are 110cp, in rest sunt multumit mai ales ca zilele trecute am terminat si insonorizarea usilor si se simte diferenta(am casetofonul si boxele din fabrica)

Link spre post
  • 5 months later...

Salutare, s-a făcut exact 1 an de când am achiziționat masina și pot sa spun ca sunt multumit de ea. În acest an masina a suferit mici modificări pe lângă cele făcute inițial. Am cumparat-o la@69000 k și acum am ajuns aproape de 92000, modificările făcute extra fata de cele menționate mai sus sunt următoarele: modul semnalizare cu impuls, modul aprinderea farurilor automat, paravânturi, ornament prag inox, lumini extra portbagaj și binenteles anticoncepționale interior portbagaj, pasageri spate, contra aripi și partea de dedesubt a mașini. La prima impresie legata de antifonare vreau sa zic ca sunt foarte mulțumit, masina nu mai trancane atat de tare și zgomotul pe spate nu mai este atât de mare.

Mulțumesc și revin și cu câteva poze

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

• Like 1
Link spre post
  • CDN locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...