Sari la conținut

Noul Meu Duster Laureate 4X4 110 Cp

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Numele meu este Sebastian si de o luna de zile sunt posesorul unui Duster Laureate, argintiu, 4x4, 1,5 dci 110 cp. Sunt incantat de masina mai putin de cutia de viteze care are treptele prea scurte in opinia mea. O parere buna am despre sistemul media nav care se aude bine, pacat ca nu are loc pentru cd. Atasez si cateva poze.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana aceasta am reusit sa inlocuiesc "ghetele" de iarna cu "pantofii" de vara. Am profitat de acest lucru si am schimbat rugina de pe butuci si etriere cu un rosu aprins. Cam asta a iesit:

Acum ca s-a clarificat si problema cu senzorii de parcare, o sa continuam cu modificarile efectuate la masina. Am profitat de vremea buna si am foliat geamurile portierelor spate, luneta si lateralele

Mamaaaaa, ce aderenta !!!

Posted Images

Bun venit in lumea asta frumoasa... (a posesorilor de Duster ;) )

Ca un sfat de bun venit... Nu considera masina asta ca fiind o masine de viteza caci are sa te dezamageasca muuult in materie de consum!

In rest... daca esti si un doritor de a cunoaste natura si peisajele superbe... ai sa ramai incantat de ceea ce poate sa-ti ofere aceasta masina.

Ne-ar face mare placere sa ne cunoastem! Poate (cum spunea si @melcu) ne onorezi cu prezenta la IND8 (Intalnirea Nationala a Dusteristilor, Editia 8). Mai multe detalii pe topicul dedicat IND8

Link spre post

Salutare si bine ai venit!

Sa te bucuri de masinuta multi km cu zambetul pe buze! :)

Atata vreme cat o s-o tii pana in 120, consuma mai mult decat decent pentru un 4x4. Daca faci ca mine si primul drum pana la mare il faci "talpa", vei vedea ca poate sa consume cat un Off-Roader de talie mare cu pedegree :))) In schimb, cand vei avea chef sa parasesti soseaua, vei ramane surpins placut.

Link spre post

Bine-ai venit printre noi !!!

Confirm ceea ce au scris mai sus @daniel si @ huskyuk.

Consumul "pe bucati" Passau - Sibiu:

10% - Austria; 10.5% - Ungaria; 11% Arad - Sibiu, in conditiile in care am mers "la timp", viteza 130 - 150km/h (unde s-a putut si s-a putut des :) ), am calculat consumul la pompa, umplut rezervorul pana-n amigdale.

Sibiu - Bucuresti n-am calculat inca, dar presupun ca e in jur de 9%.

Inca o chestie, nu te lua dupa consumul mediu aratat de CB, poate varia in limite destul de largi, intre 0.5 - 1.5% in plus fata de consumul real (cel putin la mine) Echipare standard, Laureate 1.6 16V 4x4.

In rest, numai de bine despre Duster on si offroad.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...