Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

Am vazut chia pe un site romanesc Auto hak parca . Trebuie insa sa cauti. Voiam initial westfalia dar trebuia sa mai sar cu 70 euro. Sunt foarte multumit de cel pe care il am. Calitate superioara din toate punctele de vedere. Instalatia electrica este de la cel mai bun producator. Jaeger. Mi-a fost livrat inclusiv si cablul de plus permanent plus adaptorul care se cupleaza in cutia de sigurante, mai precis in siguranta f34 cum zice desenul din manual.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

buna. arata bine si poate etanseaza ceva - ceva dar la iarna cand vine frigul si se vor lipi toate chederele. ce faci? eu cred ca daca era necesar le puneau din fabrica

Daca producatorul ar pune cheder peste tot la fiecare masina sau multe alte optiuni pe care si le-ar dori fiecare, nu cred ca masina va mai fi la acelasi pret. Cat despre lipirea chederului pe timp de iarna, te asigur ca nu se lipeste. O parte din cheder il aveam deaja lipit si nu s-a intamplat nimic. Restul l-am lipit mai tarziu. Materialul din care este facut chederul (EPDM) este identic ca si cel original care se fla pe portierele din fata. Si daca prin absurd s-ar lipi, ca sa tin si eu cu ursul, nu ma pagubesc de o valoare mare... :ahappy:

Link spre post

buna. arata bine si poate etanseaza ceva - ceva dar la iarna cand vine frigul si se vor lipi toate chederele. ce faci? eu cred ca daca era necesar le puneau din fabrica

Pe bune? Asa e si cu tubulatura de aer pentru locurile din spate ? Din cauza ca nu era necesar nu au pus la toate masinile?

Dupa logica ta, nefiind montate inseamna automat ca nu sunt necesare.

@bmcpst: sa-ti traiasca, mai posteaza modificari ca ne mai inspiram si noi. De exemplu stiu pe cineva care a facut modificari la un lamborghini.

Cred ca nici la ala nu erau necesare ca altfel le facea fabrica direct.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Uneori ma plictisesc si mai gasesc eu ceva de facut pe la masina, daca in casa nu am stare sa stau. Vazusem pe youtube cum cineva si-a pus leduri la plafoniere. Lumina ambientalan :frantics: Am cumparat leduri portocalii (sa asorteze cu luminile bordului) de 3 mm, si am trecut la treaba.

Rezultatul este cam asa.....post-3487-0-61380900-1443715615_thumb.jpgpost-3487-0-00075600-1443715630_thumb.jpgpost-3487-0-92382300-1443715644_thumb.jpgpost-3487-0-93999200-1443715662_thumb.jpgpost-3487-0-21481700-1443715693_thumb.jpg

Eu am fost nevoit sa fac gauri cu burghiul de 3 mm. Cine are plafoiera noua,cu 3 lumini, e mai simplu, deja sunt gaurite. Doar cat trebuiesa puna ledurile in gauri si dupa ce face legatura in paralel, le lipesc pe cablajul de cupru. Zilele viitoare voi schimba si becurile cu leduri lumina calda.

Editat de bmcpst
Link spre post

Daca membrii ar posta aceste bricolaje in topicuri dedicate ar fi de real folos pt toti, asa insa se pierd informatii utile, pacat de munca. Inca odata ma repet, deschideti topicuri noi sa poata toata lumea sa bucure si sa va aprecieze munca.

PS : bravo pt rezultat si scuze de offtopic insa vad ca fiecare membru posteaza numai in topicul lui aceste modificari.

Multumesc pt intelegere.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...