Sari la conținut

Postări Recomandate

De unde e luata folia? Pare exact pe dimensiunile geamului

Eu am luat-o de la Hornbach Brasov, 12.99 lei sau ceva de genu.

Am studiat un pic textura si este acelasi material precum cel de la sacii de gunoi, sa vad cum se comporta in Bucuresti, acolo este adevarata provocare unde nu exista curte, in schimb exista rau-voitori care iti fac rau doar ca sa se simta ei mai bine. Sunt pesimist, stiu ?

Sent from my iPhone 6+

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 327
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am fost și am ridicat mașinuța. E foarte tare. Am făcut primii 30 km.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Astăzi mașinuța a primit cadou un nou set de bare de portbagaj și un suport de biciclete de la Thule. Arată foarte bine pe mașină și cel puțin la mersul prin oraș nu se aude nici un vajait.

Am echipat masina cu folie anti inghet pt parbriz, sa vedem cum se comporta.     Sent from my iPhone 6+

Posted Images

Stai asa, folia se pune peste geam, adica afara ? pai se sperie imediat... deci pana acu mi-au furat stergatorul din spate, si asta n-ar fi ceva, da' mi-au furat si mingea de tenis pusa peste cuiul de remorca :D Ma mir ca n-am ramas fara capacele alea de plastic de la jante.

Link spre post

In seara asta au fost aceleasi conditii meteo ca ieri, a plouat dupa care a inghetat, vad maine de dimineata can plec spre casa ce si cum daca inlesneste munca sau nu. Dar tu unde stai prin Bucuresti? Ferentexas, ceva? :D

LE: La Multi Ani tuturor Romanilor, azi e ziua noastra ;)

Editat de dr_dumi
Link spre post

Care Treicoceni. Bine, stergatorul la kauf in Sebastian, da' cu mingea de tenis nu stiu sigur sigur, ca la un moment dat, la vro doua zile, magie - nu mai era. Acu ca o fi fugit cu vreunu din meseriasii aia de la universitate, care pleaca 4 baieti cu 5 chestii de casat si nu mai ajunge nici unu la masina de vine sa stranga, ca o fi fugit tot paci prin Cortoceni unde mi-au spart si geamu la aveo ca aveam semnu de la ventuza gps-ului ramas pe geam. Asta cu semnu de la ventuza mi-a zis-o caraliu', "aaaa, pai normal ca v-au operat, si ia uitati, mai este si parcata cu usa de la sofer spre drum". Asa ca nu mai stiu care ce zona este mai sigura, daca ceva nu ie batut in cuie sau sudat, dispare. Hai la multi ani :D

Link spre post

Revin cum am promis cu detalii privind folia magica anti-freeze. A fost testata in aceleasi conditii climaterice precum atunci cand nu am folosit nimic si a trebuit sa stau o ora sa dau jos gheata.

post-2381-14174251721082_thumb.jpg

post-2381-14174251826615_thumb.jpg

Sent from my iPhone 6+

Editat de dr_dumi
Link spre post
Revin cum am promis cu detalii privind folia magica anti-freeze. A fost testata in aceleasi conditii climaterice precum atunci cand nu am folosit nimic si a trebuit sa stau o ora sa dau jos gheata.

Sent from my iPhone 6+

Cu ocazia asta am vazut si eu paravanturile. Au vreun efect la aburul dinauntru?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...