Sari la conținut

Inca un Duster 4x4 1.5dCi 110CP

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

@danielvaduva: fix topicul tau il vazusem :) Pun la bookmarks si te deranjez cu prima ocazie, mai ales ca si jumatatea mai buna a familiei s-a aratat interesata de incalzirea in scaune, chiar daca masina face cald destul de repede :)

@laudogaru: vreo zeama / solutie anume ? suna bine ce zici, as incerca mai intai ideea ta.

Deci trebuie sa ma duc prin Vitan, sa ma uit de aparatori noroi si antifurturi roti, leduri si butoane climatizare plus doze stropit de Lodgy. Aparatorile de aripi mi se par scumpe rau de tot. Scutul de aluminiu mai trebuie amanat putin sau pana la o comunicare ulterioara :), ca nu fac offroad. In schimb daca ati putea detalia cu "plasa" - am lins iar forumul si tot nu am gasit nimic despre. Si scutul care este acum pe ea mi-ar ajunge, daca ar urca putin peste radiatoare. Scuturile de otel care se mai gasesc de vanzare sunt mai groase ca asta ? Carenare de plastic la contra aripi am doar in fata, adica ce ofera "bara", in rest vad doar tabla de la pasajele rotilor, ca la daciile vechi. O sa pun o poza eventual. Denon2808, mersi pt. lista cu becuri si restul. De altfel, multumesc tuturor. Tu ce faci cu camera de trafic ?

Am uitat, m-a impresionat placut "casetofonul". Chiar daca nu se scoate masca si uneori ma gandesc sa nu mi-l sperie cineva, nu ma asteptam la bluetooth si usb.

Nici un deranj. Poti sa testezi live - pe masina mea, cu piele - eficienta incalzirii. Mai ales ca esti din Bucuresti. Eu stau in Sector 6.

Intr-adevar, masina se incalzeste repede, dar nu si iarna ;)

Apropos de unitatea audio, satelitul de comanda e ca in imaginea de mai jos?

post-852-0-74748200-1364416248_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am atasat o poza cu consola de comenzi. In legatura cu contraaripile, m-am uitat mai cu atentie si da, sunt cum ati zis voi, in fata semi-acoperita, in spate la fel, jumi juma. deci m-am calmat. De curiozitate, ce face buretele ala de la parbriz, s-a uitat careva ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...