Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Problema s-a rezolvat: Cei de la Continental mi-au schimbat toate cauciucurile cu modelul nou, Continental ContiCorssContact LX2.

20190514_081421-01.jpeg

20190514_081445-01.jpeg

20190510_183854.jpg

Editat de apashi
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Ma enervau la culme, presurile din interior, pentru ca nu stateau la locul lor.

Asa ca le-am fixat zdravan!

Cu ocazia asta am observat umezeala sub covorasul din dreapta fata. De la ce sa fie oare?

20190622_200830.jpg

De aici vine umezeala! :(

Cum se rezolva?

20190622_214625.jpg

Link spre post

Trebuie desfundată scurgerea care permite evacuarea condensului de la AC. Este vorba de acea pâlnie neagră din cauciuc care face legătura între aeroterma și caroseria mașinii și permite evacuarea apei. O problemă similară am avut eu la Logan și apa ajunsese până la locurile din spate.. am înlocuit acea pâlnie care in exterior are un capacel mobil care trebuie eliminat pentru a nu se mai înfunda..la mine s-a lăsat și cu schimbarea polistirenului de sub mocheta de la locurile din fata pentru ca s-a scurs multa apa timp pana sa-mi dau seama de unde e problema🙁 Piese de schimb poți găsi și la dezmembrări pentru ca la service cer enorm de mult pe o garnitura și doua bucăți de polistiren..

Editat de andrei_s
  • Like 1
Link spre post
  • 4 months later...

Din senin, a aparut urmatoarea problema: pare ca s-a ars becul din partea dreapta, butonul de reglaj temeperatura.

Sugestii de rezolvare? Cauze posibile?

20191029_174049.jpg

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...