Sari la conținut

Sistem audio Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ah..dula lupte seculare am reusit. Mulțumesc baieti. L-am scos mai întâi din stanga si apoi dreapta. Voi reveni cu impresii

Eu am eliminat cd player-ul din prima zi (l-am scos din bord cu doua shurubelnitze subtziri, le-am introdus prin cele doua gauri ale player-ului si apoi am trecut si la cealata parte) In locul lui am

Si pozele promise:

Posted Images

Si-a schimbat cineva sistemul audio pe Duster?

Se poate schimba casetofonul in garantie si lesing?

Daca da voi ce sisteme v-ati pus?

Se poate monta ceva de genul?(foto)

Eu am eliminat cd player-ul din prima zi (l-am scos din bord cu doua shurubelnitze subtziri, le-am introdus prin cele doua gauri ale player-ului si apoi am trecut si la cealata parte)

In locul lui am montat un Player Kenwood KDC 6041 USB

Am montat un subwoofer Kenwwod de 500 Watti

Am montat un amplificator Alpine MRP 500

Difuzoarele au ramas cele originale pt. a-mi reda frecventzele medii si aproape de cele inalte dar am taiat toata frecventza de jose k sa nu distorsoneze la putere mare

Am montat 4 perechi de tweetere Kenwood pe interiorul plaselor de protectie de la difuzoarele din ushi

Kittul de cabluri am folosit unele la un pretz mai ridicat deoarece nu am vrut sa ma risc pe partea electrica pt ca amplificatorul trage foarte mult amperaj din baterie

Am montat o baterie APC suplimentara langa amplificator

In prima faza m-am gandit la insonorizare, schimbare de difuzoare, aplificator pt difuzoare,schimbare de player dar aceasta varianta in primul rand avea costuri mai mari fatza de varianta pe care o am acum si in al doile rand niciodata frecventza joasa (bass) nu va fi reprodus asa cum o face un subwoofer.

Am tot dat telefoane pe la Kenwood Romania si plus cei care vand echipamente audio auto insa am avut neshansa de a nu gasi adaptorul pt comenzile pe volan( iar acum sta deconectat)

Totalul acestei investitzii a dus undeva la 1900-2000 lei fara instalarea echimpamentelor (deoarce a fost facuta de mine) acum sunetul este impecabil,

Nu renuntzatzi la dif originale se aud foarte bine pe frecventele de medii spre inalte iar frecventa joasa o obtinetzi dintr-un swb., va garantez ca dak frecventza josa este taiata din player aceste difuzoare tzin orice player fara nici o problema.

Dak treci pe langa un tzacanit cu muzica tare care aleraga prin trafic eu sunt :))))

B-26-GXR

Si ce faci cu playerul original? Nu il vinzi? M-ar interesa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Spui ca ai tras o baterie suplimentara pentru o singura statie relativ slaba (500w e peak-ul - ai siguranta de 20A). Baterie APC nu imi vine in minte decat o baterie de UPS, deci ceva de amperaj mic, nicidecum potrivit pentru a fi folosit pe un sistem audio - asta daca nu gresesc eu si o fi vreun deep cicle APC. Totusi... cum ai alimentat, unde dai curent in bateria secundara - cat timp nu e una deep cicle nu mere sa o consumi max si apoi s-o incarci pe robot!

Ar fi binevenita o poza cu instalatia de galagie.:)

LE - Kenwood KDC 6041 nu are procesor de sunet, de unde ai taiat frecventele pe medii? Ai pus filtre active/pasive pe cele 3 cai? Daca da... de care?

Link spre post
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

Salutare tuturor.

As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu inlocuirea playerului audio de pe Duster.Am vazut la multi ce au pus pe masina,dar la multi nu le merg comenzile audio de pe volan.Exista vreun player care sa fie compatibil?

Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu alt player audio?

Pretul ar fi cam 600-700 RON. Multumesc

Link spre post
Salutare tuturor.

As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu inlocuirea playerului audio de pe Duster.Am vazut la multi ce au pus pe masina,dar la multi nu le merg comenzile audio de pe volan.Exista vreun player care sa fie compatibil?

Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu alt player audio?

Pretul ar fi cam 600-700 RON. Multumesc

gasesti sigur pe okazii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...