Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

sa ai numai satisfactii cu Dusty! ;-)

printre accesorii se gaseste si "plasa transversala": se fixeaza in portbagaj la baza spatarelor scaunelor; acolo stau nemiscate stingatorul, trusa sanitara, triunghiul, o pompa, o sticla cu apa si ar mai incapea....Chiar daca rabatezi scaunele, plasa este elastica si nu impiedica operatiunea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

Prieteni eu nu am spus ca nu-mi place, am vrut doar sa va spun ce nu mi-a placut in el si ce mi-a placut cand m-am urcat in masina.

Am fost la test drive cu masina insa este altceva cand o ai acasa, parca observi mai bine.

Vreau sa spun ca si astazi am mai facut 100 km cu el si m-am indragostit lulea, este o masina perfecta, ma felicit pentru alegerea facuta si nu numai eu, a doua masina am cumparato pentru Timisoara, baiatul care lucreaza cu ea desi era fan Skoda si a fost sceptic cand a auzit de Dacia, dupa ce a condus Buc - Timisoara masina , a recunoscut ca este o masina buna, comparabila cu oricare alta marca mai de fite.

Am cumparat ieri din Metro o cutie din un fel de material textil destul de gros, care are scai pe partea de jos si banda adeziva pe lateral, in ea au incaput toate.

Am mai cumparat si un set de corzi elastice pentru fixarea bagajelor foarte practice.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...