Sari la conținut

silviuthomas

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

silviuthomas a câștigat ziua ultima dată pe 20 Octombrie 2017

silviuthomas a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

26 Excelent

Despre silviuthomas

  • Rang
    Dusterist
  • Dată Naștere 15.11.1984

Vizitatori Recenți Profil

1.363 citiri profil
  1. Da. Dar caut ceva uşor, kevlar-carbon. Ce e pe piață acum, sunt ft grele.
  2. Da, nu prea se potriveau amortizoarele galbene cu arcuri albastre la culoarea maşinii şi le-am făcut negru cu roşu.
  3. Set 4 anvelope Continental Cross Contact 215/65/16 rulate aproximativ 13 km (Fabrica, Dealer). Am ridicat masina pe platforma pe 05.04.2017 si am dus-o direct in service unde am schimbat suspensia si anvelopele. Pretul este 1000 ron fix toate 4. Daca este cineva interesat astept pm, cu rugamintea sa nu imi cereti sa negociez. Asigur transport, Bucuresti, Constanta, Sinaia. Deasemenea am si 4 amortizoare si 4 arcuri OEM, noi. Pretul 1200 ron fix. Aceleasi conditii. Multumesc! Postez si o poza cu masina cu anvelopele pe care le-am montat.
  4. Am iesit o tura la plimbare si zic sa va pun cateva poze:
  5. silviuthomas

    Rodaj

    Păi...asta cu rodajul, e ca frâna de mâna la maşinile care au cutie de viteze automată. Sunt norme care spun că e "recomandat să", nicidecum obligatoriu. Dacă a găsit cineva in vreun manual, scris negru pe alb că este obligatoriu să faci rodajul, altfel pierzi garanția, vă invăț cum să faceți nişte bani din asta, e un abuz. Personal, am avut câteva maşini noi, şi am condus şi conduc mereu maşini noi atunci când facem teste. Niciodată nu am ținut cont de rodaj. Spunea cineva de asperitați pe piesele din motor...astăzi vorbim de alte materiale, alt tip de prelucrare şi bineînțelrs alte toleranț
  6. Neața Cain! Nu am foarte mult timp disponibil, sunt tată de vreo 2 săptămâni, (din nou) ?. Am tot zis că o să stau să citesc tot topicul, dar încă n-am reuşit. Adevărul este că stau mai mult pe telefon şi neputând să derulez din prima până la pagina 1, mi-a fost puțin greu. O să scriu şi eu la un moment dat, câteva formule prin care se calculează ce distanță parcurge maşina într-un anumit timp, la viteze diferite. Şocul cel mare, este atunci când ne dăm seama că distanța parcursă de o maşină în timpul de reacție este de cele mai multe ori mai mare decât frânarea efectivă. De pe 05.04.2017 v
  7. Păi nu se intervine mecanic în interior, e doar ceva estetic. Nu poate explica nimeni cu ce afectează asta. Mă rog, am ales să le vopsesc pentru că verdele pe care l-am ales cu galbenul ăla...ceva deosebit ?
  8. Ieri au venit amortizoarele de la Bilstein care aşa cum bine ştiți sunt galbene. Evident că le-am trimis la vopsit dar cu ocazia asta cei de la Mudster mi-au spus că se pierde garanția dacă se intervine mecanic asupra lor. Fain, nu?
  9. Deschid acest topic, întrucât fiecare dintre noi aude tot felul de termeni auto care mai de care mai... Nu am găsit în cadrul forumului şi mi-am permis să o fac eu. Sper să fie de folos, încep eu cu câțiva termeni folosiți greşit. Corect: 1. Jante 2. Marşarier 3. Ambreiaj 4. Chiulasă 5. Ralanti 6. Vilbrochen Incorect, orice altă formă. Apoi, nu există maşini cu tracțiune față pentru că tracțiune înseamnă automat față sau cu tracțiune spate din motivul de mai sus. Avem aşa: 1. Maşini cu tracțiune sau punte motoare față 2. Maşini cu propulsie sau punte motoare spate. 3.
  10. Punctul 4 din postarea pe care am facut-o ieri, 2 pagini mai în spate.
  11. Nici nu trebuie sa ajungi cu mâna la ora 12, volanul se reglează ținându-l cu mâna stângă, sau dreaptă de la ora 9:00, respectiv 15:00. Cu încheietura mâinii la ora 12, volanul este prea aproape de corp. Este o metodă învechită, pentru că nu coincide cu unghiul dintre braț şi antebraț de aproape 90 grade.Dacă ne vom vedea la vreo întâlnire, vom pune şi în practică ceea ce am relatat în postarea anterioară.
  12. Foarte bine! Nu-i lăsa să-ți strice cockpitul! ??
×
×
  • Creează nouă...