Sari la conținut

HDC software update - Duster ph3

Postări Recomandate

Salutare, din videourile pe care le-am văzut, Duster 3 controlează mult mai bine viteza la coborâre folosind HDC. Exista vreo posibilitate de a reprograma HDC pe Duster ph3 folosind softul de la Duster 3? sau poate fi înlocuit modulul care controlează HDC? este cumva vorba despre ABS ECU? Sau sunt diferențe între versiuni și componente/senzori încât nu este posibil acest lucru?

Știu cum funcționează sistemul în mare - dar nu știu exact cum este controlat. E doar o curiozitate.

Mulțumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai ce programa, HDC nu e doar sw, ci combinație de sw+hw.

Dacă nu ai mașină 4x4 nu poți avea HDC. Pe un 4x2, cu tot ce trebuie dpdv sw, chiar activat HDC nu face nimic.

Între Duster ph3 și Duster II ( denumit eronat III)  diferențele hw și sw sunt enorme.

Link spre post

Mulțumesc pentru răspuns. Speram că poate unele module sunt compatibile între versiunile 4x4 cu HDC.

Super - nu știam exact care este denumirea corectă pentru noul Duster. Poți trece si Duster II in această listă, te rog: 

cred că va ajuta pe viitor

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...