Sari la conținut

Probleme conectare camera marsalier

Postări Recomandate

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am avut recent  o problema la alarma Dusterului meu.  Se arma  dar nu se auzea alarma. Am facut greseala sa las pe cineva care zicea ca se pricepe sa incerce sa rezolve problema.  Nu a rezolvat problema alarmei dar cred ca mi-a produs o problema mai grava. Nu se mai conecteaza camera pt marsalier. In incercarea de a rezolva alarma omul a scos si a introdus inapoi niste sigurante din panoul electric. Este posibil sa fie de acolo? Se poate sa fie nevoie de actualizare soft sau sa trebuie facut altceva? Problema alarmei am rezolvat-o eu partial folosind butonul valet. Din pacate sunetul  alarmei nu mai are acelasi volum ca inainte. Va multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stai să văd:

a) - Medianav (sau navigație aftermarket) poți avea doar pe Duster ph2 sau ph3

b) - cameră originală sau nu poți avea și pe Duster ph2 și pe ph3

c) - mod valet are aproape orice alarmă

d) - se mai strică(ard) și sirenele

Dacă nu dai detalii, nu poți primi ajutor.

Link spre post

Nu există alarmă din fabrică pe niciun Duster, aia se montează după vânzare, de dealer și e alegerea lui ce montează (că el asigură garanția pe zona aia).

Deci avem un Medianav probabil gen2(maxim gen 3) cu cameră probabil originală, caz în care singura posibilitate de nefuncționare cameră de marșarier ar fi nefuncționarea lămpilor de marșarier

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...