Sari la conținut

PLAY 4x4 by JCI Constanta -organaizat de OffroadinDobrogea

Postări Recomandate

Stimati colegi Offroad Dobrogea organizeaza aceast exeniment mergem si noi cu dusterele ?

JCI PLAY 4×4 editia a 3-a 25.03.2012 – off-road business networking session

Te-ai gandit cum poti aduce o schimbare societatii in care traiesti? JCI Constanta, OffroadinDobrogea.ro, Revista Iioi si Active Training ti-au pregatit aventura off-road a acestei primaveri urmata de “Umanitara de Paste”.

Prin evenimentul JCI PLAY 4×4 editia a 3-a – 25.03.2012 – te ajutam sa-ti transformi o zi din viata ta alaturi de profesionisti ai jocului, precum Active Training intr-o zi de “oameni de afaceri la joaca“, unde vei avea ca parteneri de joaca antreprenori din Constanta si imprejurimi (membrii JCI Constanta, membrii offroadindobrogea.ro, parteneri JCI Constanta si oameni de afaceri pasionati de activitatile in aer liber si off-road), un traseu in care vei vedea frumusetile Dobrogei din masini de off-road si vei lua masa intr-un mediu pitoresc. Prin participarea ta si donatiile care se vor face la finalul evenimentului vei avea posibilitatea sa-ti aduci aportul la bucuria copiilor mai putin norocosi de pe raza judetului Constanta.

Rezerva-ti un loc acum la JCI PLAY 4×4, completand formularul de inscriere: http://jciplay.net/4×4/inscrieri/.

Pana pe 20 martie 2012 inclusiv, inregistrarea este gratuita, intre 21 si 24 martie, inregistrarea costa 100 lei, pe data de 25 martie inregistrarea costa 200 lei. Toti acesti bani vor fi donati actiunii umanitare de pe 7.04.2012. Plata se poate face in contul Asociatiei “Off-road in Dobrogea” este RO36 BRDE 140S V979 5261 1400, deschis la BRD Mangalia

Traseul parcurs va fi Mamaia – Vadu – Histria – Sinoe. Vom avea parte si de un pranz la Manastirea Histria, unde participantii vor socializa si vor stabili noi contacte.

Pe langa scopul principal de a face off-road business networking, avem si un scop secundar, de a strange fonduri pentru “Umanitara de Paste 2012” destinata copiilor cazurilor sociale din judetul Constanta.

Deoarece costurile evenimentului sunt acoperite de partenerii evenimentului si participarea la eveniment este gratuita, JCI Constanta isi rezerva dreptul de a selecta participantii la eveniment in limita locurilor disponibile. Fiecare persoana care aplica la eveniment va primi confirmarea de participare pe email sau mobil. Dupa modelul umanitarelor off-road din alte orase in care fiecare participant doneaza 100 lei, la finalul evenimentului se vor face donatii pentru copiii mai putin norocosi – Umanitara de Paste 2012.

Se vor face pachete si sambata, 07 aprilie 2012, participantii de la JCI PLAY 4×4 vor putea sa insoteasca flota “Off-road in Dobrogea” care va merge pe raza judetului Constanta si va imparti daruri copiilor mai putini norocosi!

Ne bagam si noi cu Dusterele?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

am vorbit cu organizatorii si, pentru noi (forumduster si Club Duster), accepta ca si azi sa fie taxa de inscriere zero.

in acest moment suntem 4 participanti confirmati: eu, danielcojocar, Chinezu si mustermann.

pana la ora 16.00, daca mai doreste cineva sa se inscrie, astept e-mail sau p.m.!

dupa aceasta ora voi trimite mailul nostru catre ei cu participantii Dusteristi.

observatie: traseul ales de ei e soft si nu va solicita deloc masinile noastre. vor fi si masini de strada care vor veni.... ideea e de recreere (team building), aer curat, distractie si actiune umanitara.

va astept!

Link spre post

Salutare

Adi aici, am fost pasagerul lui George Chinezu' la Vadu :)

aici am pus pozele pe care le-am facut:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.273526526063957.68366.100002198341232&type=1&l=21dca63eb8

(după ce a trecut samurai-ul peste groapă s-a terminat acumulatorul la aparatul foto ;):) )

Dacă vrea cineva câteva poze la mărime completă (16Mpix) vă rog să îmi spuneți, pe fb sunt dimensiunile reduse, chiar dacă folosiți link-ul de download.

iar traseul gps în format kmz pentru Google Earth este aici:

http://www.eof.ro/4x4/JCI_Play_4x4_editia_3___25_martie_2012.kmz

traseul organizat propriu-zis este doar cel între waypoint-urile 001 și 018 iar de la 018 la 041 =drumul de întoarcere în oraș.

Adi.

P.S. (EDIT)

datele gps din fisierul kmz de mai sus sunt valorile brute fara corectii de erori majore sau "lipire" pe cel mai apropiat drum (asa l-am setat, asa este bine pentru off-road) astfel ca in unele locuri o sa vedeti ca traseul sare putin aiurea.

La 44°36'33.98"N, 28°38'56.28"E este o asfel de eroare (aici cred ca am schimbat bateria de la gps si a durat putin pana a facut recalibrarea) si la waypoint-ul 041 este alta variatie a traseului inregistrat (aici am miscat gps-ul prin masina, in timp ce masina stationa la semafor iar compasul intern al aparatului a inregistrat aceasta miscare ca deplasare efectiva si a afectat datele receptionate de la sateliti)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...