Sari la conținut

Unde se produc componentele Dacia Duster

Postări Recomandate

Sunt capcauni nemții .Tot de la ei a plecat si istoria de la Logan cea cu testul elanului si s-a dovedit o facatura.Este si normal sa atace RO atat tp cat Dacia a recuperat fr mult din piata germana in conditii de criza cel putin europeana.Eu ma mir si acum ca germanii opteaza tot mai mult pt o masina mai ieftina,dar noua ex inceput cu Sandero si continuat cu Duster-ul iar românii(care vor sa recupereze peste noapte ceea ce altii au construit in timp- statut,avere mai mult sau mai putin afișata ...) prefera o masina la mana a II-a, dar care cică da prestanță.

Haha, uite, un fel de căpcăun sunt şi eu pentru că la toate recensămintele m-am declarat neamţ. Omu' ăla de la firma Travec este unul singur şi nu-i reprezintă pe nemţi, cei peste 80 de milioane, ci reprezintă oficial doar firma Travec. Am şi explicat nevoia lor de publicitate.

Acest thread este despre cooperarea între mai multe companii la nivel european pentru fabricarea Daciei DUSTER. Trebuie să ne obişnuim că avem o piaţă comună în Europa şi că pe această piaţă acţionează şi firme cu interese opuse. De exemplu concernul Volkswagen sigur nu se bucură de cota de piaţă pe care a pierdut-o în favoarea Dacia/Renault. Concernul VW este cel care finanţează substanţial presa auto din Germania. Şmecheriile răutăcioase de care ai pomenit au fost aplicate de către anumiţi indivizi, testaci de pe la revista AutoBild (adică nu poporul german la grămadă), la comanda acelor firme care s-au simţit ameninţate în poziţia lor de pe piaţa germană. Este vorba despre manipulare prin influenţarea multiplicatorilor de opinie.

Asta este, în spaţiul european nu există numai armonie ci şi interese comerciale opuse. Trebuie să fim atenţi şi să-i sancţionăm imediat pe acei indivizi care îşi permit să-i jignească pauşal pe români, folosindu-se de pe o poziţie oficială.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...