Sari la conținut

Dusterul Meu

Postări Recomandate

Salut ,

Mandru posesor de Duster "doiar si benzinar " Connected by Orange,1,6L,16V,114 CP , Euro 6. culoare gri comet , achizitie mai 2016 , kilometraj actual 6500 km.

Suplimentar am pus cotiera piele,camera-martor MiVUE WIFI .

Urmeaza bullbar dar inca mai ma gandesc tinand cont ca o sa imi scada garda la sol.

Cochetez cu ideea de City Mudster in viitor.

Pana acum nu am avut probleme , am schimbat filtru de aer pe la 5000 km , era aproape negru ( traiasca Bucurestiul ) si pentru sanatatea mea am decis sa il schimb mai des in viitor.

Masina e luata de la AutoCobalcescu de pe Splai , plata integrala , livrare la o saptamana dupa comanda ferma.

Consum 10% oras , 6-7% afara probabil o sa se mai "lase: motorul dupa 10000.

Masina e destul de zgomotoasa la viteze mai mari de 130h da am inteles ca "toate e la fel", ma documentez si o sa o izolez mult mai bine in viitor.

Nu as schimba absolut nimic la masina , sunt extrem de multumit.

Pace

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut si al meu tot doiar (4x2) este, ideea e ca eu am zone in Bucuresti unde chiar pot sa o calc ( portiune DN1 , Baneasa) si doar cateva stopuri pana acasa-birou. In conditii de trafic aglomerat sare si la mine de 10 deci eu zic ca este ok. Cand ii aud pe colegi cu 6-7 % ma si mir dar conteaza si stilul de condus foarte mult + ca eu nu merg neaparat la consum.

Link spre post

Sau la mine 5,6l la 100 de km!Atentie si cu lada pe masina si talpa grea! ;) Sa te bucuri de ea multi km si fara probleme! :)

Editat de TheVolverine
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...