Sari la conținut

Postări Recomandate

Va salut,

Sunt interesat de achizitia unui Duster 1.5 dCi 110 CP 4x2 cu urmatoarele dotari:

- ASR-ESP

- Geamuri electrice spate

- fara pack look si jenti (masina va fi neagra si vor fi montate jenti negre)

- garantie extinsa 24 luni

O sa va rog sa va expuneti opinia vis-a-vis de:

- in drive test (-3 spre 0 grade temperatura exterioara, 3 pasageri, fara alta greutate suplimentara) la balansul pe verticala (hopuri, denivelari) suspensia (cred ca despre ea e vorba) spate "scartaia" grosolan - e o problema comuna sau era doar cazul masinii de test (aprox. 170 km rulati la momentul testului).

- cat de "incomod" sunt de folosit butoanele geamurilor din spate? note de la 1(mai bine fara) la 10(ideal)...

- cat de greu se incalzeste habitaclul iarna

La fel, plusuri si minusuri legate de optionalele de mai jos pe care iau in calcul sa le comand (calitatea si eventual fiabilitatea lor, nu oportunitatea montarii):

- kit protectie aripi si caroserie

- aparatori noroi

- cotiera

- senzori parcare

- alarma

Orice alte informatii pertinente care sa ma ajute sa decid vor fi apreciate !

Va multumesc !

Cu stima, Marius.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Va salut,

Sunt interesat de achizitia unui Duster 1.5 dCi 110 CP 4x2 cu urmatoarele dotari:

- ASR-ESP

- Geamuri electrice spate

- fara pack look si jenti (masina va fi neagra si vor fi montate jenti negre)

- garantie extinsa 24 luni

O sa va rog sa va expuneti opinia vis-a-vis de:

- in drive test (-3 spre 0 grade temperatura exterioara, 3 pasageri, fara alta greutate suplimentara) la balansul pe verticala (hopuri, denivelari) suspensia (cred ca despre ea e vorba) spate "scartaia" grosolan - e o problema comuna sau era doar cazul masinii de test (aprox. 170 km rulati la momentul testului).

- cat de "incomod" sunt de folosit butoanele geamurilor din spate? note de la 1(mai bine fara) la 10(ideal)...

- cat de greu se incalzeste habitaclul iarna

La fel, plusuri si minusuri legate de optionalele de mai jos pe care iau in calcul sa le comand (calitatea si eventual fiabilitatea lor, nu oportunitatea montarii):

- kit protectie aripi si caroserie

- aparatori noroi

- cotiera

- senzori parcare

- alarma

Orice alte informatii pertinente care sa ma ajute sa decid vor fi apreciate !

Va multumesc !

Cu stima, Marius.

Exact asa am si eu (culoare bleu mineral). Suspensia spate nu scartie. Stabilitatea masinii este f.buna dupa parerea mea.

Incalzirea habitaclu este excelenta, daca rotesti butonul la maxim rosu. (Cred ca are calorifer electric)

Numai bine:

totunetu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...