Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua. 

Clientii ce au achizitionat lampile de numar pentru Duster 2, au cumparat ulterior si pentru restul lampilor ( interior, portbagaj, etc ) . Cei cu care m-am intalnit ulterior, am reusit sa le vad lampile in continuare. 

Cum am scris si in postarea de la pagina 21, toate ledurile sunt fabricate in China. Conteaza foarte mult vanzatorul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vand leduri auto pentru aproximativ orice tip de autoturism.     Leduri auto pentru:   -pozitii - iluminare plafoniera - iluminare pedalier - iluminare portbagaj - iluminare numar inmatricula

Revin cu foto

Salutare,    Vom aduce spre comercializare lampi dedicate numar full led pentru Dacia Duster. 85 lei/det.      Primul set achizitionat si montat in Bucuresti beneficiaza

Posted Images

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Intrebare pentru cei care si-au cumparat led-uri la nr Duster dupa 2019. Daca aprindeti avariile seara va flicare MediaNav-ul? Eu am cumparat de la o firma din Iasi si cand am oprit la o cale ferata noaptea in camp am observat acest lucru. 

Le-am dat jos si le-am dat retur.

Link spre post

Iluminatul interior, inclusiv Medianavul și becurile de iluminare a nr. sunt pe același circuit, cum calculatorul de lumini știe de becuri nu de LEDuri  și  "testează circuitul" rezultând în comutare zi/noapte pe Medianav.

Cunosc încă un caz fix cu aceleași simptome, după montaj LEDuri în lămpile de iluminat numărul.

LE. Mașina în cauză are Medianav gen 4, aceeași mașină cu Medianav gen3 nu avea probleme. Altă mașină cu Medianav gen 3 nu are probleme, cu toate că e aproape full led pe toate becurile

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...