Sari la conținut

Loc de dat cu capul

Postări Recomandate

Am observat cu oarecare dezamagire ca postul despre intalnirea din februarie de pe dacia forum a fost inchis. in acest fel intalnirea si asa destul de saraca (dupa cum incercau unii sa ne/va irite cum ca ar fi avut in trecut 10 participanti) se poate transforma intr-un "fis" sau oricum al sau succes ar putea fi umbrit de comportamente (cel putin in scris din ce se vede pana acum) nelalocul lor....pentru o atmosfera ce se doreste destinsa, sportiva, explorativa, sociala...etc.

Poate amenda primita prin inchiderea postului pe cel mai prolific forum Dacia va mai reduce putin partea negativa a elanului usor grandoman si va concentra energiile pozitive ale organizatorilor si participantilor deopotriva in sensul unei intalniri reusite de la care simpli membri, nemembri, participanti, admiratori, s.a. sa plece cu dorinta de revenire si nu cu regretul ca in weekendul respectiv isi puteau ocupa timpul in alt mod...

Cel putin ar fi trebuit ca dl. Klaus sa nu taie dreptul la exprimare celor care NU s-a complacut in discutii derizorii si sa fi amendat pur si simplu comentariile deplasate. Se pare insa ca in cazul dusteristilor amenzile sunt colective si trebuie sa le suportam cu totii. Scriu cu regret aceste randuri pentru ca in trecut am mai fost cenzurat pe respectivul site de catre mai marii http-ului si desi decisesem sa nu mai scriu acolo, pasiunea pentru automobilism si anumite relatii cladite in timp m-au facut sa revin.

Mie, sincer, nu imi pare foarte rau ca au inchis acel Topic. Cel putin m-am convins ca nu mai am ce cauta acolo (Asa cum Dusty2010 spune) unde nu se vrea a se spune nimic de genul: "vreau si eu sa vin la intalnire", ci doar de "gogosi vandute", de critica a masinii, de critica a marcii ROMANESTI, Dacia.

Si la Prima Intalnire Nationala a Dusteristilor, discutata acolo af facut acelasi lucru si, intr-un final, n-a venit nimeni. Mai multe persoane au venit prin distributia "Flyer-ului".

Prin atitudinea gasita acolo se poate observa "dragostea" lor fata de Duster dar, in special fata de Dacia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Omu” cat traieste invata...Cam cati crezi ca detin un auto marca dacia din cei care”si dau cu parerea pe acel forum :P

probabil ca sunt multi care au Dacia. Dar, exact asta ma contrariaza, de ce ... vorbesci in halul asta (in general pe forum ) si nu reusesc sa inteleaga anumite chestii care sunt relatate de un om care "zice" ca se implica intr-o organizare de event.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...