Sari la conținut

Sistem audio Duster

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ah..dula lupte seculare am reusit. Mulțumesc baieti. L-am scos mai întâi din stanga si apoi dreapta. Voi reveni cu impresii

Eu am eliminat cd player-ul din prima zi (l-am scos din bord cu doua shurubelnitze subtziri, le-am introdus prin cele doua gauri ale player-ului si apoi am trecut si la cealata parte) In locul lui am

Si pozele promise:

Posted Images

Pentru cei care doresc sa-si schimbe CD Player-ul la Duster, din proprie experienta le transmit ca nu am simtit o foarte mare schimbare la calitatea sunetului. Am montat un Kenwood BT92SD (scula are foarte multe reglaje pe partea de procesare sunet). Din pacate difuzoarele de fabrica din Duster nu scot mai deloc frecventele inalte, in concluzie se aude la fel de infundat ca inainte.

Urmeaza sa montez un sistem de difuzoare bass+tweeter si sper ca atunci lucrurile sa se prezinte mai bine.

A montat cineva tweetere in usa in zona oglinzilor? Ma intreb daca exista suficient spatiu cat sa incapa.

Si sa nu uit, pentru cei interesati: schimbarea unitatii CD am facut-o la Dacia si a costat 30 lei, eu zic ca merita si astfel eviti orice discutii ulterioare referitoare la garantia electrica a masinii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit sa desfac fata de usa in zona oglinzilor si am constatat ca ar fi loc de tweeter pe interior in acea zona. Acolo este un burete prin care trece cablul electric la oglinda, spatiul e ingust insa cred ca s-ar putea monta fara probleme, doar trebuie decupata fata de usa.

Am facut si urmatorul test: pe difuzoarele originale am pus un filtru pentru frecvente joase, apoi am atasat si un tweeter impreuna cu filtru pentru frecvente inalte. Diferenta este destul de mare fata de cum se auzea inainte. Sunetul este mult mai deschis si mai placut. Bineinteles cu alt CD Player desi cred ca si cu cel original ar fi fost sesizabila diferenta.

Voi monta tweeterele si apoi am sa vad daca se impune si schimbarea difuzoarelor originale.

Link spre post
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Merge perfect. Singurul neajuns pe care i l-am gasit pana acum este, ca pe soare puternic care bate din lateral, nu se vede foarte bine ecranul, dar nu este un capat de tara.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...