Sari la conținut

Postări Recomandate

Proiectoarele au o banda 3M intrerupta din 20 in 20 cm cu spatiu de 5 mm pentru scurgerea apei. Este banda cu care se lipesc si bandourile laterale pe portiere. Pana acum tine foarte bine. Am prins-o si sub barele de pe cupola, iar garnitura de la bare se muleaza perfect. Intra sub barele longitudinale cam 1 cm, suficient sa o tina lipita.

Dar din cate vad in poza de la avatarul tau avem acelasi tip de proiectoare.

Am, dar la mine sunt mobile... :P. Le folosesc (le pun pe masina) doar cand am nevoie de ele. sunt cu magnet. :P. Tocmai acum studiez ORDIN Nr. 2132 din 8 decembrie 2005 pentru a vedea cat sunt de pasibil de amenda in caz ca le montez fix pe masina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 251
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

3 Dustere au fost pe 8 Iunie la Cabana Ciucas... Colegul @dieselGL, Colegul @Vali Panait (cu un Duster PH2) si subsemnatul Un filmulet de la urcare: Si... un filmulet de la coborare:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x-FIOFwNJfE

Pentru ca 4x4 si pentru ca zapada(gheata) )

Posted Images

Este mai gros cel de la Odorhei. si are si ranforsari longitudinale.

Eu am vb cu ei si dupa ce imi rezolva incadrarea troliului in bara vreau sa fac ceva de genul acesta care se continua pana dupa cutie.

La bara din fata incerc sa fac ceva de genul protectie din brazilia sau nu stiu de unde era piesa.Initial am vrut bullbar cromat, dar dupa ce am pus troliul (35kg) s-a lasat exact 1 cm . pe viitor vreau sa inlocuiesc sufa de la troliu cu una sintetica care la diametru de 10mm cat are sufa tine 30to. nu imi trebuie atat dat am sa pun mai subtire si se usureaza cu 12 kg cat are numai sufa.

Link spre post
  • 10 months later...

Nu-i nevoie sa dai atatia bani.Oricum si acesta este mai mult in caz de nevoie.,dar apar fr rar acestea pe punte spate.Mai important este cel de fata...si in special pe coborari,traversari de vaduri in orb(apa tulbure) d-astea...

Link spre post

Nu-i nevoie sa dai atatia bani.Oricum si acesta este mai mult in caz de nevoie.,dar apar fr rar acestea pe punte spate.Mai important este cel de fata...si in special pe coborari,traversari de vaduri in orb(apa tulbure) d-astea...

ala din fabrica de pe fata e ok

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...