Sari la conținut

Adrian197071

Members
 • Număr conținut

  26
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

10 Bun

Despre Adrian197071

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

151 citiri profil
 1. Motorul asta de 1 l nu e in 3 cilindri cumva? Oricum pentru oraș ar merge dar în exterior sa ai drumuri de făcut e cam dificil sa faci depășiri cu el!
 2. Problema se pune și altfel...daca faci drumuri scurte în oraș se încălzește mai greu in interior și de asemenea filtru de particule va da probleme in viitor. Revânzarea e mă dificilă la un diesel peste 5...8 ani! Nimeni nu ia acum o masina sa o tina o viață . Sa nu mai spunem de costurile cu distribuția și altele..la benzinar e pe lant te tine minim 200 mii fara grija. In plus ăștia bat moneda cu interzicerea mașinilor diesel indiferent de norma poluare in exterior mai ales. Bun..la noi mai durează asta sunt de acord. Dar chestia asta face că la o revinzarea sa se piarda mult la mașina! Faci sub 20 mii km pe an nu se merita luat diesel asta e clar. Indiferent de marca. Inca ceva.. erorilor le apărute în bord și la motor din cauza funcționării defectuoase a sistemului adiblue nu au fost rezolvate. Se fac resoftari și recalibrări desigur gratis in perioada de garanție..dar după?? Anul trecut prin toamna au fost niste promoții la diesel..16500 e ajungea varianta de virf cu tot cu vopsea..cam 4000 e reducerea. Ei așa se mai merita luata mașina.,.. sa fii serioși văd că tot umfla preturile la Duster !!! Nu prea mai merita...atuul lor era prețul. Vezi un Tucson tracțiune față motor pe lant 1.6 gdi la ce reduceri se fac și cum arată la interior exterior ori calitatea materialelor și finisajul. Dusterul e bun de luat in varianta 4#4 diesel pentru cei ce au nevoie cu adevărat drumuri desfundate..acces dificil la diferite locații..etc..
 3. Dusterul chel chiar nu se merita luat indiferent de preț!!
 4. Am obținut la Hyundai Tucson varianta style prețul de maxim 20 mii e inclus vopseaua metalizata. Varianta 4#2 motor clasic 1.6 gdi. La dotarile care le are și calitatea materialelor folosite depășește cu mult dusterul!!! Inclusiv la aspect exterior. Faceți și voi o comparație. Nu are citeva chestii care nu se pot pune la comanda ( chei inteligenta..senzori fata ) iar la un Duster varianta full fara piele 4#2 benzina motor 150 cp ajunge pragul de 19 mii e.
 5. Presupui greșit. Am întrebat eu acum doua zile la reprezentanta.nu se fabrica cu tracțiune integrala decât varianta diesel.asta din cauza noxelor . Nu se pot da comenzi și nici perspectiva nu e... Degeaba îl configurezi pe site-ul Renault. Corect ar fi sa nu te lase configurarea sa o faci. Da bănuiesc că nu e actualizat. Acum e o chestie care nu o pot explica...am fost și la Hyundai și Mazda . Și se pot configura mașini cu tracțiune 4#4 pe benzina motoare 1.6 tragi 177 cp respectiv cel de 1998 aspirat clasic de 156 cp. Care au noxele mai mari decât 1.3 tce de pe Duster. Bănuiesc că le convine sa plătească amendă pe fiecare mașina în parte vândută... Mașinile se comanda acum cu livrare in 2..3 luni deci nu stocuri vechi de anul trecut. asta că să fie clar.
 6. Se anunță lansarea din ianuarie 2020 a noului Duster motor 100 cp cu instalație gpl montata din fabrica in locul rotii de rezerva.pret cam 700 euro in plus la diferitele versiuni...din cite se pare au fost constrinsi de respectarea noilor norme poluare. Voi ce ziceți face fata acest motor la tracțiunea 4#4? Bănuiesc că e cel în 3 cilindri cu compresor de 09. Preferam sa fie pusa instalația pe motorul 1.33 era și putere mai mare da nu mai ieșeau noxele. Posibil sa fie eligibil la programul rabla că nu cred sa se suspende anul viitor.
 7. Adrian197071

  4x4

  Cît ai dat pe ea? Și citi km are in bord?
 8. Adrian197071

  4x4

  Toba finala e ruginita tare..ai grija sa o schimbi..
 9. Apropo de protectia pietonilor..la Mercedes daca mai țineți minte la modelele mai vechi de 10..15 ani aveau sigla aia montata pe capota acum e in relief da lipită pe capota nu perpendicular. Tocmai de aia au procedat așa au cerut noile standarde de protecție a pietonilor. Asta am spus că fapt divers. Daca ai viteza redusă și lovești un om sa zicem ii rupi sigur genunchiul sau coapsa cu bara aia micuța. La viteza mare nu mai are importanta. Finalul e același pentru pieton. Căci una e să îl lovești cu o suprafață mare și de plastic cum e bara și alta cu ceva metalic și îngust...
 10. Prin septembrie am fost pe la mijloc si am mai trecut o data in noiembrie la început. Acum am sa aștept poate apare cutie automata la 4#4. Ori eventual mai împrumut ceva și iau sportage.
 11. Am fost și am întrebat la reprezentanta. Nici vorbă de discaunt de 4 mii e la varianta full 4#4. Cu programul rabla maxim 2500 ai..și scade tichetul care îl cumperi..cam 1800..2000 lei. Am la incercat sa deschid linkul și să configurez..da nu merge..
 12. Cu bullbar nu treci itp-ul chiar daca e accesoriu luat de la reprezentanta. Îți spun sigur. Că aia fac poza..eventual îl dai jos. Cît despre banda aia tip led nu arata rău..da sigur ramii fara certificat în trafic..acu na cum îți e norocul...peste ce garcea dai...sunt și unii mai cumsecade. Cît despre ledurile alea daca sunt puternice și nici nu vad cum se poate regla distanta la care bat ele..chiar că sunt un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Părerea mea...repet a mea...ăștia ce montează pe mașini lumini neomologate gen xenon in faruri normale cu lupa..etc etc sunt inconștienți. Chiar merita sa rămână fără certificat. In rest că îți pui un maimuțoi de jucărie pe bara fata sau spate( am văzut că se poarta) sau alte actibilduri e problema fiecăruia....
 13. Bravo! Ai toate șansele să ramii fara certificat în trafic..și cu o amendă babana! Unu la mina ai pus alte lumini neomologate. Doi la mina bara aia sau minerul ce o mai fi el nu are ce căuta în fața capotei sau a barei.in caz de impact cu un pieton sa zicem ești tras la răspundere. Daca circuli pe coclauri nu e o problema poți pune și reflectoare pe cupola..da pe șosea trebuie sa fie totul omologat de fabrica...acuma na..cum ti-o fi norocul...depinde peste ce garcea dai.. da la ITP nu treci cu ledurile și bara aia..
×
×
 • Creează nouă...